Με ρίζες από το παρελθόν η νέα εποχή των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ

Η ποιότητα και η μοναδική γεύση των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ έχει…

Η ποιότητα και η μοναδική γεύση των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη των Τρικαλινών που εδώ και αρκετές δεκαετίες αποτελούσαν μέτρο σύγκρισης με τα διαφορά αναψυκτικά που κυκλοφορούσαν στην Ελληνική αγορά.

Πρόσφατα η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑΣ περιήλθε στην εταιρεία των αδερφών Σαράντη οι οποίοι διατηρώντας στο ακέραιο τα υψηλά επιπέδου ποιοτικά χαρακτηριστικά των αναψυκτικών, φιλοδοξούν να κυριαρχήσουν στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Ένα από τα μυστικά της μοναδικής γεύσης των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ αποκάλυψε μιλώντας στη TV10 και στον Χρήστο Πίσσα ο κ. Μιχάλης Σαράντης, πρόκειται για το νερό της περιοχής όπου εδώ και 40 περίπου χρόνια λειτουργεί το εργοστάσιο. Σύμφωνα με τον κ. Σαράντη οι συνεχής αναλύσεις δείχνουν πως το νερό στη συγκεκριμένη περιοχή είναι από τα πιο ποιοτικά της χωράς κάτι που μεταφράζεται σε παραγωγή υψηλής ποιότητας αναψυκτικών.

Ο κ. Σαράντης αποκάλυψε πως το 2022 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για τα προϊόντα της οικογένειας ΚΛΙΑΦΑ καθώς στους ήδη υπάρχοντες κωδικούς προϊόντων θα προστεθούν νέοι, όπως αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη αλλά και αναψυκτικό τύπου κόλα και όλα αυτά διατηρώντας στο ακέραιο την ίδια επιτυχημένη συνταγή που έρχεται από το μακρινό 1926.

Στην ίδια κατηγορία