Με προβλήματα η επαναλειτουργία των σχολών οδηγών και στα Τρίκαλα

Δείτε τι ισχύει

Επαναλειτουργούν μετά από πέντε μήνες, οι σχολές οδηγών τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Από χθες υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιούνται τα θεωρητικά αλλά και τα πρακτικά μαθήματα, με τους ενδιαφερόμενους να προσέρχονται στις σχολές οδηγών με αρνητικό self test που θα έχει πραγματοποιηθεί 24 ώρες πριν το μάθημα, ενώ οι εκπαιδευτές είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιούν το τεστ δύο φορές την εβδομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο TV10.gr ο πρόεδρος των εκπαιδευτών σχολών οδηγών νομού Τρικάλων, Γιώργος Καφφές, σήμερα, δεύτερη μέρα λειτουργίας των σχολών και οι εκπαιδευτές δεν έχουν λάβει διευκρινιστικές οδηγίες, αλλά ούτε έχει ανοίξει και η πλατφόρμα για τα  self τεστ, αφού η σχολές οδηγών δεν ανήκουν στις επιτρεπόμενες ΚΑΔ που μπορούν να προμηθευτούν τα δωρεάν self test

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τα θεωρητικά μαθήματα, ο κύριος Καφφές ξεκαθαρίζει πως δεν έχουν γίνει διευκρινίσεις για τις θεωρητικές εξετάσεις.

Τέλος, σχετικά με τις εξετάσεις ο κύριος Καφφές, επισημαίνει πως οι εξετάσεις οδήγησης, θα πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία