Με επιτυχία η συναυλία των Τρικαλινών μουσικών

Με επιτυχία η συναυλία των Τρικαλινών μουσικών

Θα προβληθεί και από την TV10

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου η διαδικτυακή συναυλία για τη στήριξη των Τρικαλινών μουσικών από τον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο «Rossonero».

Η συναυλία θα παραμείνει στην πλατφόρμα E Stage έως και τις 12 το βράδυ της Κυριακής 24/1, ενώ για το link της συναυλίας πατήστε εδώ.

Επίσης, σήμερα Σάββατο 23/1 από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και αύριο Κυριακή 24 Ιανουαρίου από τις 7 μ.μ. έως και τις 9 μ.μ. θα προβληθεί από το TV10.

Οι οικονομικές εισφορές που θα ενισχύσουν τους χειμαζόμενους Τρικαλινούς μουσικούς συνεχίζονται.

O Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος «Rossonero» που ανέλαβε την διοργάνωσή, ευχαριστεί όσους συνέβαλαν για τη συναυλία και όσους αγκάλιασαν την πρωτοβουλία για την στήριξη των Τρικαλινών μουσικών.

Οι Τρικαλινοί μουσικοί που ένωσαν τις φωνές τους και συμμετείχαν στη συναυλία είναι: (ΕΝΤΕΧΝΑ) Κωνσταντίνα Πάλλα, Χρήστος Μοδέστου & Μαρία Τύμπα, Απόστολος Γουγουλάκης, Παναγιώτης Μαγκλάρας – Λιάνα Μήνια – Δημήτρης Κολοφίκας (ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ) Δημοτική Κομπανία του Μιχάλη Ράπτη (ΧΙΠ ΧΟΠ) ΚΞ (Κάπα Ξήγα) (ΡΟΚ) Μαριονέτες, Silky, Σπύρος Σαμαράς & Αρετή Βλάχου και Συμβάν (ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ) Ρεμπέτικο σχήμα «Κληματαριά», Ρεμπέτικη Παρέα (Νίκος Γκουσδοβάς, Γιώργος Ζώης, Παναγιώτης Χλωρός, Χριστίνα Χλωρού), Παύλος Λούκας – Βαγγέλης Ζαχαράκης – Ελένη Αβραμιώτη – Μάκης Καρτσιούκας – Ανέστης Παππάς– Νίκος Τσατσάς.

Στην προσπάθεια των Τρικαλινών μουσικών στάθηκαν αλληλέγγυοι και την ενίσχυσαν με δικές τους δημιουργίες και οι καλλιτέχνες Φωτεινή Βελεσιώτου, Σαββέρια Μαργιολά, Θοδωρής Κοτονιάς, George Gakis & Troublemakers και Μάκης  Σεβίλογλου.

Το video – μοντάζ ήταν του Στέφανού Τσότσου και την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Στέλιος Καραγιώργος.

Δείτε επίσης:

Τρικαλινοί μουσικοί ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία