Με ένα κλικ μιλάμε ζωντανά με τον Αη Βασίλη στα Τρίκαλα!

Με ένα κλικ μιλάμε ζωντανά με τον Αη Βασίλη στα Τρίκαλα! - φωτο: Δήμος Τρικκαίων

Τα διαδικτυακά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα σκορπούν το χαμόγελο

Ένα απλό κλικ στην ιστοσελίδα 2020.milosxotikon.gr φέρνει τον Αη Βασίλη από τα Τρίκαλα στο σπίτι κάθε μικρού παιδιού!

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ για το δύσκολο 2020 προσφέρουν χαρά σε κάθε μικρό παιδί που θέλει να μιλήσει με τον άγιο των Χριστουγέννων!

Τα διαδικτυακά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα σκορπούν το χαμόγελο σε όλους και σε όλες. Με την είσοδο των γονιών και κηδεμόνων στη σελίδα 2020.milosxotikon.gr, επιλέγουμε την εφαρμογή για τον Αη Βασίλη Τρίκαλα. Εκεί, συνδεόμαστε μέσω της πλατφόρμας zoom και… αυτό ήταν!

Μια συμβουλή: να έχουμε ελέγξει από πριν τα ηχεία και την κάμερα, ώστε κάθε παιδί να μπορεί να συνομιλεί με ευκολία με τον Αη Βασίλη που τον περιμένει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Κι αν τυχόν πέσετε σε… κίνηση, ένα βιντεάκι με εικόνες από τα στολισμένα Τρίκαλα, περιήγηση στις άλλες δράσεις των φετινών Χριστουγέννων, θα μειώσει αισθητά τον χρόνο αναμονής και θα δημιουργήσει την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Καλές γιορτές! Με τήρηση των μέτρων και προσοχή από τον καθένα μας!

Trikala e-Christmas: Με ένα κλικ τα διαδικτυακά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα!

Μέσω του «Trikala e-Christmas» οι πολίτες μπορούν να απολαύσουν τα διαδικτυακά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα

Μπορεί φέτος να μη λειτουργεί ο Μύλος των Ξωτικών, αλλά η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα, ετοίμασε μια σειρά γιορτινών ηλεκτρονικών δράσεων για να μας κρατήσουν συντροφιά! Αυτή τη δύσκολη και περίεργη περίοδο, η ιστοσελίδα 2020.milosxotikon.gr μας καλεί σε ένα όμορφο ταξίδι στα Τρίκαλα.

Ο υπέροχα στολισμένος Ληθαίος ποταμός, οι καρυοθραύστες (που αγαπήθηκαν από τον Μύλο των Ξωτικων του 2019) κοσμούν την κεντρική πλατεία και την κεντρική γέφυρα, οι φωτισμένες γωνιές στο Μουσείο Τσιτσάνη, προσφέρουν χαμόγελο και γιορτινή ατρμόσφαιρα.

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala και ο Μύλος των Ξωτικών συνεργάστηκαν για το Trikala e-Christmas, τα διαδικτυακά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα, μια
όμορφη χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή γιορτή, που έχει πολλές δράσεις!

Δείτε επίσης

Trikala e-Christmas: Με ένα κλικ τα διαδικτυακά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα!

Στην ίδια κατηγορία