Μαύρος Αύγουστος για την Καλογριανή Καλαμπάκας-Πέθαναν δύο ξαδέρφια 57 και 54 ετών με διαφορά 10 ημερών

Μαύρος έμελλε να είναι ο φετινός Αύγουστος για την Καλογριανή…

Μαύρος έμελλε να είναι ο φετινός Αύγουστος για την Καλογριανή Καλαμπάκας όπου δύο νέοι άνθρωποι έχασαν και μάλιστα ξαδέλφια έφυγαν από τη ζωή με διαφορά δέκα ημερών. Πρόκειται για τον Αργύρη Γατσά και τον Σωτήρη Αντωνίου. Δύο ξαδέλφια, δύο αχώριστους φίλους που η ζωή τα έφερε έτσι να φύγουν σχεδόν ταυτόχρονα και πρόωρα από αυτόν τον κόσμο. Ο θάνατός τους βύθισε στο πένθος την οικογένειά τους και την τοπική κοινωνία.

Ο  Αργύρης Γατσάς πρόεδρος της Καλογριανή Καλαμπάκας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών βυθίζοντας στο πένθος όλο το χωριό. Ο Αργύρης Γατσάς έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, είχε εκλεγεί πρόεδρος για δύο συνεχόμενες φορές και ήταν εξαιρετικά δραστήριος. Εργάζονταν στην ΕΔΑΘΕΣΣ στη Λάρισα και αγαπούσε πολύ το χωριό του το οποίο επισκέπτονταν συνεχώς.

Μόλις δέκα μέρες νωρίτερα είχε πεθάνει κι ο ξάδερφός του Σωτήρης Αντωνίου σε ηλικία μόλις 54 ετών από θερμοπληξία στη Ρόδο όπου εργαζόταν. Αγαπούσε το χωριό του και δεν έχανε ευκαιρία να το επισκέπτεται συχνά. Ήταν πατέρας δύο ενήλικων παιδιών.

trikalaview.gr

Στην ίδια κατηγορία