Λέτε ψέμματα κύριε Παπαστεργίου

Αλλάζει τους Αντιδημάρχους του ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων είχε σε συγκεκριμένο…

Το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων είχε σε συγκεκριμένο κωδικό, κονδύλι ύψους 10.000 ευρώ για προβολή και Δημοσιότητα του συγκεκριμένου προγράμματος.

Η Δημοτική Αρχή έκρινε πως το κονδύλι αυτό έπρεπε να διατεθεί για διαφημιστική καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού, κάτι που τελικά υλοποίησε αναθέτοντας την διαχείριση και διανομή του κονδυλίου σε διαφημιστική εταιρεία της Λάρισας!!! (αλήθεια γιατί όχι σε Τρικαλινή;)

Αυτό έγινε με βάση τη λίστα που παρέδωσε ο Δήμαρχος (είχε την τελική ευθύνη) στην διαφημιστική εταιρεία.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28-12-21 ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κρεμμύδας ρώτησε τον κ. Παπαστεργίου για την κατανομή του κονδυλίου των 10.000 ευρώ. (Η απάντηση του Δημάρχου δημοσιεύεται αυτούσια πλήρως απομαγνητοφωνημένη)

Ο Δήμαρχος απάντησε πως η σχετική διαφήμιση θα δοθεί ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ. Παρ΄όλα αυτά ο κ. Παπαστεργίου έκανε επιλεκτική επιλογή. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.

Με το “έτσι θέλω” για τους δικούς του λόγους, “έκοψε” το μοναδικό τηλεοπτικό κανάλι των Τρικάλων (ΤV10), το ενημερωτικό site tv10.gr( site με μεγάλη επισκεψιμότητα και επίσημα καταχωρημένο στο μητρώο του Υπουργείου Τύπου και το site trikalalife.gr (το μοναδικό γυναικείο site του Νομού επίσης επίσημα καταχωρημένο στο μητρώο του Υπουργείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά τα χρόνια το γραφείο τύπου του Δημάρχου στέλνει καθημερινά πολλά δελτία τύπου για τα “έργα και τις ημέρες” του Δήμου που έχουν δημοσιευτεί όλα ανεξαιρέτως χωρίς την παραμικρή περικοπή.

Παράλληλα το TV10 έχει προβάλει με εκατοντάδες ρεπορτάζ τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και γενικά όλες τις δραστηριότητες του Δήμου.

Για μας το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι δεν πήραμε τα χρήματα που δικαιούμασταν.

ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ γιατί πιστεύουμε πως είναι απαράδεκτο και πολιτικά ανήθικο να ψεύδεται ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Τι άποψη έχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τα ψέμματα Παπαστεργίου

Στην ίδια κατηγορία