Κραυγή απόγνωσης από τους αρτοποιούς των Τρικάλων

Μεγάλες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος βλέπουν το τελευταίο διάστημα οι…

Μεγάλες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος βλέπουν το τελευταίο διάστημα οι Τρικαλινοί αρτοποιοί, ενώ σε σύγκριση με πέρυσι η διαφορά είναι … αποκαλυπτική του μεγέθους των ανατιμήσεων που έγιναν και που θα συνεχιστούν.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Τρικάλων κ. Λάμπρος Κόγιας οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα προκαλούν πονοκέφαλο και ο κλάδος μας πλήττεται άμεσα, δεδομένου ότι έχουμε υψηλές καταναλώσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Τρικαλινών αρτοποιών, το ποσό που καλούνται να καταβάλλουν είναι τριπλάσιο για το ρεύμα, σε σχέση με πέρυσι, ενώ «τσιμπημένη» είναι η τιμή του φυσικού αερίου.

Σε ό,τι αφορά στην κίνηση, ανέφερε ότι οι καταναλωτές αγοράζουν ψωμί, αφού δε μπορεί να απουσιάζει από το τραπέζι, αλλά έως εκεί.

«Μπαίνουν μέσα στον φούρνο, αγοράζουν το ψωμί και φεύγουν. Η ακρίβεια αφορά όλη την κοινωνία και κανείς δεν αμφισβητεί ότι χρειάζονται μέτρα στήριξης για τα αρτοποιεία» πρόσθεσε με έμφαση.

Ενώ, δεν παρέλειψε να επαναλάβει το πάγιο αίτημα του κλάδου για μείωση του ΦΠΑ και στήριξη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Στην ίδια κατηγορία