“Κουμπαράς” :Τρεις επιχειρήσεις στην Καλαμπάκα στηρίζουν τους εθελοντές για τα αδέσποτα

Η ομάδα εθελοντών αδέσποτων της Καλαμπάκας, “Angels With Paws, Meteora…

Η ομάδα εθελοντών αδέσποτων της Καλαμπάκας, “Angels With Paws, Meteora Gr” σε προηγούμενη ανακοίνωση ανέφερε την περιήγηση ενός κουμπαρά για την ενίσχυση των συνεχόμενων αναγκών που προκύπτουν για τα αδέσποτα της πόλης.

Η ομάδα εθελοντών αποφάσισε να κάνει πιο μαζική αυτή την προσπάθεια που εδώ και χρόνια συμπολίτες εθελοντές της πόλης βοηθάνε με δικά τους έξοδα τα αδέσποτα όταν προκύπτουν προβλήματα υγείας, φιλοξενίες σε πανσιόν πριν από κάποια υιοθεσία και ατυχήματα.

Αυτοί οι πολίτες είναι οι αφανείς ήρωες των ζώων, καθώς μέχρι και σήμερα καλύπτουν μεγάλα ποσά και φιλοξενούν αδέσποτα που πάσχουν. Για αυτό τον λόγο η ομάδα εθελοντών θα τοποθετήσει τον κουμπαρά για να ενισχύει ο κάθε φιλόζωος πολίτης με ο,τι μπορεί και αγαπά.

Θα υπάρξουν 3 Φιλοξενίες σε επιχειρήσεις της πόλης που έδειξαν το ενδιαφέρουν τους.

Αρχικά θα ανακοινωθεί η 1η Φιλοξενία από 24 Δεκεμβρίου έως και 5 Ιανουαρίου. Κάθε πολίτης που θα ενισχύει, θα ζητά από την κάθε επιχείρηση να του δίνεται χειροποίητο ξύλινο μπρελόκ που είναι ευγενική χορηγία της εταιρίας ΖΗΝΔΡΟΣ ΑΕ, με το λογότυπο της ομάδας εθελοντών, για να στηρίξει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα των αδέσποτων.

Προσοχή! Τα μπρελόκ δεν είναι προς πώληση! Είναι για ανθρώπους που αγαπάνε τα αδέσποτα και σέβονται αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Σε περίπτωση που κάποιος συμπολίτης μας αντιληφθεί ότι γίνεται απόπειρα πώλησης των συγκεκριμένων μπρελόκ, να επικοινωνήσει αμέσως με την ομάδα εθελοντών, ή με τη Δημοτική αστυνομία.

Ο κουμπαράς μετά τις φιλοξενίες θα καταλήξει για καταμέτρηση στο Δημοτικό Κτηνιατρείο παρουσία Αντιδημάρχου και Εθελοντών και το χρηματικό ποσό που θα ανακοινωθεί δημόσια, θα βρίσκεται στον Δήμο με αποδεικτικό είσπραξης και όταν θα προκύπτουν οι ανάγκες κάλυψης εξόδων των αδέσποτων θα δίνονται εκεί.

“Ευχαριστούμε ολόθερμα τους ανθρώπους των επιχειρήσεων που δέχτηκαν να “φιλοξενήσουν αυτή” την προσπάθεια και τους συγχαίρουμε για την παιδεία τους και την ευαισθησία τους σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.”

“Ομάδα εθελοντών Angels With Paws Meteora GR”.

1η Φιλοξενία 24/12/21 έως 5/1/22:

1. 24/12/21-27/12/21, 14ΟΖ cafe, Πίνδου 89, Καλαμπάκα

2. 28/12/21-31/12/21, The Diner & Cocktail Bar by Rapsodia, Βενιζέλου 2&Οικονόμου, Καλαμπάκα

3. 1/1/22-4/1/22, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΊΟ ΔΡΟΥΓΚΑΣ, Τρικάλων 90, Καλαμπάκα

4. 5/1/22-8/1/22, octo coffee & breakfast, Τρικάλων 20, Καλαμπάκα

tameteora.gr

Στην ίδια κατηγορία