Κορωνοϊος: Ανοδική η τάση των εισαγωγών στο νοσοκομείο Τρικάλων

νοσοσκομείο τρίκαλα

Συνεχίζει να είναι υψηλός ο αριθμός των κρουσμάτων στην Π.Ε….

Συνεχίζει να είναι υψηλός ο αριθμός των κρουσμάτων στην Π.Ε. Λάρισας. Χθες, ημέρα των Θεοφανίων, στα τεστ ανίχνευσης του κορονοιού διαπιστώθηκαν 1059 νέες μολύνσεις.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας δε που η εφημερία του έληξε σήμερα στις 8 το πρωί, μετέβησαν εκατόν σαράντα (140) άνθρωποι προς εξέταση και από αυτούς εισήχθησαν για νοσηλεία οι είκοσι έξι (26).

Στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύονται οκτώ (8) παιδιά θετικά στην covid 19 καθώς και τέσσερα (4) νεογνά και τρεις (3) μητέρες. Δύο (2) παιδιά νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, που εφημερεύει σήμερα.

Αντίστοιχα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ανοδική είναι η τάση των εισαγωγών στην κλινική Covid. Είναι ενδεικτικό ότι σήμερα έχουμε είκοσι (20) εισαγωγές, ενώ χθες οκτώ (8).

Την ίδια ώρα, μικρή πτώση είχαμε στα κρούσματα χθες στα Τρίκαλα, όπου καταγράφηκαν 352 μολύνσεις.

Σε ό,τι αφορά τις μολύνσεις υγειονομικών, στα νοσοκομεία Λάρισας και Τρικάλων προς το παρόν τουλάχιστον, δεν παρατηρείται πρόβλημα σοβαρό στη λειτουργία τους εξαιτίας αυτού. Βέβαια, οι προβλέψεις των γιατρών δεν είναι ευοίωνες για το επόμενο διάστημα.

Τέλος, αναφορικά με τον εμβολιασμό των παιδιών, το πρόβλημα που παρατηρείται είναι ότι δεν επαρκεί το προσωπικό για να αντεπεξέλθει στον μεγάλο αριθμό των ραντεβού (638 ραντεβού έχουν κλειστεί για τις επόμενες 3 ημέρες). Ως εξ αυτού, οι υπεύθυνοι του εμβολιαστικού κέντρου ζητούν να υπάρξει η συνδρομή του ιδιωτικού τομέα.

ertnews.gr

Στην ίδια κατηγορία