Κορωνοϊός: Ακόμη ένας Τρικαλινός απεβίωσε

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γ.Ν.Τ

Χωρίς υποκείμενο νόσημα

Ακόμα ένας Τρικαλινός έπεσε θύμα του κορωνοϊού και δυστυχώς σήμερα απεβίωσε.

Πρόκειται για τον 63χρονο Ν.Μ. που κατάγεται από τους Γόμφους και ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Γ.Ν.Τ σήμερα τα ξημερώματα.

Να σημειωθεί πως ο αποθανών είχε νοσηλευτεί για δεκατέσσερις μέρες στη ΜΕΘ κατάφερε σε πρώτη φάση να ξεπεράσει τον κίνδυνο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον τέταρτο όροφο στην ειδικά διαμορφωμένη κλινική covid-19.

Όμως μετα από λίγες μέρες νοσηλείας στην κλινική, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί εκ νέου στην ΜΕΘ όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών την 5η μέρα νοσηλείας δεν τα κατάφερε κι όπως γράψαμε παραπάνω άφησε την τελευταία του πνοή.

Να σημειωθεί επίσης πως ο Ν.Μ. δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Πρέπει επίσης να πούμε πως είναι ο πρώτος Τρικαλινός που απεβίωσε από κορωνοϊό μέσα στη ΜΕΘ του Γ.Ν.Τ


ΓΝΤ: Καθημερινή ενημέρωση στους συγγενείς των ασθενών με Covid-19

Λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των πολλών περιστατικών νοσηλείας στο Νοσοκομείο Τρικάλων, από σήμερα Τρίτη, θα γίνεται καθημερινά ιατρική ενημέρωση από τους γιατρούς των τμημάτων Covid-19 του ΓΝΤ, για τους νοσούντες ασθενείς, μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού, λόγω προσωπικών δεδομένων.

Όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του ΓΝΤ, η ενημέρωση θα γίνεται από τις 14.00 έως τις 15.00 το μεσημέρι, στα εξής τηλέφωνα αναλόγως της κλινικής που νοσηλεύονται οι ασθενείς με Covid-19: 2431350520 & 2431350571.

Τα κρούσματα στα Τρίκαλα παραμένουν σε υψηλά επίπεδο, καθώς χθες ανακοινώθηκαν 39 νέα περιστατικά, ενώ από τα 240 rapid test που έγιναν χθες στην πόλη μας, τα 17 ήταν θετικά.

Σε επίπεδο Θεσσαλίας δε, με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί από την ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ της 5ης Υ.Π.Ε. από την 14η Μαρτίου έως τις 21 Νοεμβρίου 2020 τα κρούσματα ανέρχονται σε 7.184 και στα Τρίκαλα άγγιξαν τα 345.

Δείτε επίσης

ΓΝΤ: Καθημερινή ενημέρωση στους συγγενείς των ασθενών με Covid-19

Στην ίδια κατηγορία