Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων ζητά η Κατερίνα Παπακώστα

Για το ν. Τρικάλων

Πρόταση Κατερίνας Παπακώστα στην Υφυπουργό Υγείας κα. Ράπτη, για την δημιουργία Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων στον Νομό Τρικάλων.

Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας και με την Υφυπουργό Υγείας, Αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων, κα. Ζωή Ράπτη, πραγματοποίησε, εχθές, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα. Η Βουλευτής διατηρεί ιδιαίτερα φιλικούς δεσμούς με την Υφυπουργό κα. Ράπτη, ενώ κατά την συνάντησή της, την συνεχάρη για την ανάληψη των Υπουργικών της καθηκόντων.

Κατά την εκτενή τους συζήτηση για την πορεία της πανδημίας στην χώρα, αλλά και για ζητήματα ψυχικής υγείας εν μέσω αυτής της ιδιάζουσας κατάστασης, που βιώνουμε τον τελευταίο ένα χρόνο, η Βουλευτής επεσήμανε την αυξανόμενη χρήση των ηλεκτρονικών διαύλων επικοινωνίας, σε συνδυασμό με τον εθισμό των νέων στα ηλεκτρονικά παιχνίδια (onlinegaming) και στο διαδίκτυο εν γένει. Ακόμη, τόνισε, πως δυστυχώς οι νέοι μας παρατηρείται ότι εθίζονται σε εξαρτησιογόνες ουσίες, μόλις από την εφηβική τους ηλικία, γεγονός που επιτάσσει την κοινωνία για δραστικά μέτρα για την υποστήριξη και την βοήθεια των νέων.

Επιπλέον, η κα. Παπακώστα πρότεινε στην Υφυπουργό, την προοπτική δημιουργίας Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων στον Νομό Τρικάλων,για το οποίο υπήρξε θετική ανταπόκριση από την Υφυπουργό. Καθώς ένα αντίστοιχο τμήμα δεν υπάρχει στον Νομό Τρικάλων, η σύστασή του θα λειτουργήσει ευεργετικά στην υποστήριξη των νέων. Κλείνοντας, ηΒουλευτής δεσμεύτηκε να ξεκινήσει άμεσα επαφές με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να διερευνήσει τις δυνατότητες υλοποίησης του ως άνω έργου.

Συγκλονίζει Τρικαλινός: «Eίδα τη γυναίκα μου να ξεψυχά από καρκίνο και εγώ κόλλησα κορωνοϊό από τα ελλιπή μέτρα»!

ΣΟΚ στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας: Απαγχονισμένος βρέθηκε 63χρονος

Αυτοκίνητο της Π.Ε. Τρικάλων κατέληξε σε χαντάκι

Τρίκαλα: Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο της Έλλης Διβάνη

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία