Καταμέτρηση του κουμπαρά για τα αδέσποτα – 2η Φιλοξενία από τοπικές επιχειρήσεις και ενημέρωση πολιτών του Δήμου Μετεώρων

Η ομάδα εθελοντών Angels With Paws Meteora GR, θέλει να…

Η ομάδα εθελοντών Angels With Paws Meteora GR, θέλει να ευχαριστήσει θερμά , τις επιχειρήσεις της Καλαμπάκας,(14oz café, The Diner Cocktail Bar by Rapsodia, Ζαχαροπλαστείο Δρούγκας και το Octo coffee & breakfast ),που φιλοξένησαν τις ημέρες των γιορτών, τον κουμπαρά για τις ανάγκες των αδέσποτων. Χάρη στη φιλοξενία αυτή και την ανέλπιστη στήριξη ανθρώπων, μαζεύτηκε το σεβαστό ποσό των 187,040 €, ύστερα από καταμέτρηση που έγινε.Το χρηματικό ποσό δόθηκε στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Κερασοβίτη και θα δαπανηθεί για πολύ βασικές ανάγκες οι οποίες θα δημοσιοποιηθούν όταν αποφασιστεί από κοινού που θα δοθεί το ποσό, σε συνεργασία της αναφερόμενης ομάδας εθελοντών, του Φιλοζωικού Συλλόγου ,”Φ.Υ.Σ.Ι.Κ.Α” και των υπεύθυνων του Δήμου Μετεώρων.

Η ομάδα εθελοντών, ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια καθώς και τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που επικοινωνεί και θέλει να έχει προφέρει βοήθεια από κοινού. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για την ενημέρωση των αδέσποτων. Αυτό αποτελεί ένα ενθαρρυντικό βήμα καθώς η φιλοσοφία της ομάδας είναι πως οι φιλόζωοι πρέπει να έχουν ένα στόχο και να είναι ενωμένοι, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια την όποια καλοπροαίρετη βοήθεια.
“2η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΔΈΣΠΟΤΩΝ”

Ο κουμπαράς των αδέσποτων (2η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ),θα φιλοξενηθεί και από άλλες επιχειρήσεις της πόλης μας, που τις ευχαριστούμε προκαταβολικά. Ειδικότερα:

• 10/01/2022-23/01/2022 στο Qahuww cafe, Τρικάλων 28 , Καλαμπάκα
•24/01/2022-04/02/2022, στο Bonjour Cafe Meteora, Πίνδου 77, Καλαμπάκα
•05/02/2022-17/02/2022, στο “Ταξίμι”, Τσιπουράδικο & Μεζεδοπωλείο, Πλατεία Δημουλά, Καλαμπάκα.
“ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ”

Προς γνώση των πολιτών:

Αξίζει να αναφερθεί πως σημειώθηκαν σημαντικά βήματα τους τελευταίους μήνες από τους αρμόδιους του Δήμου και ειδικότερα, τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο,τον υπεύθυνο Κτηνίατρο του Δήμου, καθώς και τους υπεύθυνους υπάλληλους του κυνοκομείου που με αγάπη και σεβασμό φροντίζουν τα σκυλιά του κυνοκομείου. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει , κάθε πολίτης που επιθυμεί να επισκεφτεί τον χώρο του κυνοκομείου , όχι απλά από “περίεργεια” αλλά και από υποχρέωση υπεύθυνου πολίτη, να ενημερωθεί και να γνωρίσει τις πραγματικές ανάγκες και προβλήματα.

Είναι θέμα παιδείας να γνωρίζουμε τον τόπο μας και να σχηματίζουμε άποψη για τα αδέσποτα , εφόσον έχουμε παρατηρήσει το πρόβλημα από κοντά .

Την ώρα που “πέφτουν” ξανά φόλες και δηλητηριάζονται αθώα ζώα,την ώρα που υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι μισητές των ζώων ,την ώρα που εγκαταλείπουν εσκεμμένα σκυλιά στα περίχωρα της πόλης, την ώρα που υπάρχουν άνθρωποι και καλύπτουν αυτούς που σκοτώνουν τα ανυποψίαστα και ακίνδυνα ζώα της γειτονιάς τους, θα έρθει η στιγμή που θα γίνει επίσημη καταγγελία και η ομάδα Εθελοντών θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα δραστών. Μέχρι τότε, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αγαπήσει ένα ζώο, είναι όμως υποχρεωμένος να το σεβαστεί και να μη το βλάψει, πόσο μάλλον να του στερήσει τη ζωή, επειδή απλά υπάρχει.

Η ομάδα εθελοντών “Angels With Paws Meteora Gr”.

Στην ίδια κατηγορία