Ημερίδα με θέματα αγροκτηνοτροφικά στο ξενοδοχείο Κώστα Φαμίση

Μια νέα σελίδα ανάπτυξης- ενημέρωσης και προβολής δημιουργείται με την…

Μια νέα σελίδα ανάπτυξης- ενημέρωσης και προβολής δημιουργείται με την διοργάνωση της ημερίδας μεταξύ Ελλάδος και Πολωνίας, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Ε.Ε. την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 έως 18.30 μ.μ. στο HOTEL KOSTA FAMISSI στην Καλαμπάκα.
Το θέμα: της ημερίδας είναι η ανταλλαγή απόψεων σε επίπεδο Αγροτικό – Κτηνοτροφικό, ευζωίας των ζώων, (χοιροτροφίας, προμήθειας τροφών και αγελαδοτροφίας, καλλιέργειας και ανάπτυξης αγροτικών προϊόντων).

Διοργανωτές είναι: Οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων από την Πολωνία, το τουριστικό Γραφείο WHITE BLUE, υπό την Αιγίδα των τοπικών Φορέων της ένωσης – Αγροτικού Συνεταιρισμού, Τρικάλων και Καλαμπάκας και των Προέδρων των Τοπικών Συλλόγων χοιροτροφίας και αγελαδοτροφίας του Νομού Τρικάλων.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται υπό την ευγενή χορηγία και ευθύνη της διοργάνωσης του HOTEL KOSTA FAMISSI.

Ομιλητές είναι: Ο π. πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Κόττης, ο πρόεδρος Αγελαδοτρόφων Βλαχάβας κ. Νίκος Τσεκούρας, ο πρόεδρος των χοιροτρόφων κ. Ευάγγελος Μπουρνάζος, ο αντιπρόεδρος της ΠΣΑΘ Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Θεμάτων κ. Χρήστος Λαγόπουλος, μέλος της ΠΕΝΑ και εκπρόσωπος των νέων Αγροτών της Ελλάδος στις Βρυξέλες το έτος 2018-19.
Την Ημερίδα πραγματοποιούν στην χώρα μας , οι (46) Πολωνοί Αγροτό-κτηνοτρόφοι μέσω του δικού τους προγράμματος που έχουν από την Ε.Ε., στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων, «Πολωνίας – Ελλάδος».
Οι εισηγήσεις θα γίνουν στην Ελληνική Γλώσσα από τους ομιλητές και συγχρόνως από τους (2) μεταφραστές που τους συνοδεύουν και στην Πολωνική Γλώσσα.
Οι επισκέπτες θα παραμείνουν στην πόλη της Καλαμπάκας για (3) ημέρες, για να επισκεφθούν (12 ) επιχειρήσεις: όπως ΓΑΛΑΚΤΟ – Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες Ζωοτροφών, Βιομηχανίες Επεξεργασίας κ τυποποίηση τροφίμων, ντοματοπολτού, θερμοκήπια, εταιρεία παραγωγή – εισαγωγή εξαγωγή ανθοκομικών φυτών, εταιρείες με Κτηνιατρικά Φάρμακα και Ζωοτροφές, επιχειρήσεις Μεταποίηση και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων, κ.λ.π .
Η είσοδος είναι Ελεύθερη για όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις .

ΠΡΟΣΟΧΗ: θα τηρηθούν όλα τα προληπτικά μέτρα COVID-19.

Στην ίδια κατηγορία