Ημέρα εισπράξεων και αποπληρωμών για τους Τρικαλινούς

Ημέρα εισπράξεων και αποπληρωμών για τους Τρικαλινούς

Οι Τρικαλινοί σήμερα έσπευσαν να κάνουν τις απαραίτητες αγορές

Ημέρα πληρωμών ήταν η σημερινή ημέρα για τους Τρικαλινούς, τόσο για την δική τους πληρωμή όσο και την αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr, για ακόμη μια ημέρα ο συνωστισμός έξωθεν των τραπεζικών καταστημάτων προκάλεσε τον εκνευρισμό και την αγανάκτηση των πολιτών, οι οποίοι αναμένουν στην ουρά ακόμη και τρεις ώρες προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους.

Η σημερινή ουρά στις τράπεζες ήταν αναμενόμενη μιας που η σημερινή ημέρα ήταν η μέρα των πληρωμών των συντάξεων, ενώ από την άλλη πλευρά ο κόσμος αφότου έκανε την ανάληψη των χρημάτων του έσπευσε να ξεπληρώσει τις υποχρεώσεις του πληρώνοντας τους λογαριασμούς του σπιτιού του.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr, αρκετός κόσμος βρέθηκε στο κτήριο της ΔΕΥΑΤ επί της οδού Διονυσίου, προκειμένου να διευθετήσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον φορέα.

Από την άλλη πλευρά όπως ανέδειξε το TV10.gr, ,μέσα από σχετικά του ρεπορτάζ οι Τρικαλινοί σήμερα έσπευσαν να κάνουν τις απαραίτητες αγορές τους για το γιορτινό τραπέζι που ακόμη και υπό τις τωρινές συνθήκες θα γιορτάσουν τις Άγιες Μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι και χθες Δευτέρα για ακόμη μια ημέρα καταγράφηκαν απίστευτες εικόνες συνωστισμού στις τράπεζες της πόλης των Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr, από το πρωί της Δευτέρας ο συνωστισμός έξωθεν των τραπεζικών καταστημάτων προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία για μια ενδεχόμενη εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι οι εικόνες που καταγράφονται για ακόμη μια φορά έξω από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην κεντρική πλατεία αποδεικνύουν περίτρανα πως η απόφαση για λουκέτο στο κατάστημα της Εθνικής στην Ασκληπίου δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και μάλιστα σε μια εποχή όπου η δημόσια υγεία συνεχώς επαπειλείται από την υγειονομική κρίση, απόφαση που εξελίσσεται σε υγειονομική βόμβα.

Η σημερινή ουρά χιλιομέτρων, παρά τον βροχερό καιρό, είχε ως αποτέλεσμα για άλλη μια φορά τον εκνευρισμό και την αγανάκτηση των πολιτών, οι οποίοι μιλώντας στο TV10.gr, κατήγγειλαν την πάνω από τρεις ώρες αναμονή τους έξω από το κατάστημα, τονίζοντας ότι η ταλαιπωρία αυτή αλλά και ο συνωστισμός θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους.

Παρόμοια κατάσταση επικράτησε και στα υπόλοιπα τραπεζικά καταστήματα, όπου οι ουρές που καταγράφηκαν χωρίς την τήρηση των αποστάσεων προκάλεσαν την έντονη ανησυχία.

Πάντως αν και αρκετοί από τους Τρικαλινούς αν και είχαν κλείσει το λεγόμενο ραντεβού δεν κατάφεραν να περάσουν στην ώρα τους, αφού η χιλιομετρική ουρά των πολιτών έξωθεν της Τράπεζας δεν άφηνε τα περιθώρια για την τήρηση των ραντεβού, ενώ ελάχιστοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να περάσουν στην ώρα τους μέσα στο κατάστημα για την ικανοποίηση του αιτήματος και των συναλλαγών τους.

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι από την πλευρά των πολιτών δεν έλειψαν τα παράπονα για το ελάχιστο προσωπικό που βρισκόταν πίσω από τα ταμεία, γεγονός που δυσκόλευε σε μεγάλο βαθμό την εξυπηρέτηση όλων.

Το TV10.gr, έχει αναδείξει αρκετές φορές το πρόβλημα που επικρατεί στις τράπεζες μέσα από σχετικά του ρεπορτάζ, τονίζοντας άπειρες φορές πως η ταλαιπωρία που υφίστανται κυρίως η μεγάλης ηλικίας άνθρωποι είναι απαράδεκτοι, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας, όπου ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Δείτε επίσης

Ο Αι Βασίλης έχει …άδεια μετακίνησης για τα Τρικαλινά παιδιά

Στην ίδια κατηγορία