Ηλικιωμένος βρέθηκε κάτω από ρόδες φορτηγού σε τροχαίο στα Τρίκαλα (φωτό)

Ίσως χρειαστεί να ακρωτηριαστεί

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Τρίκαλα, όπου ηλικιωμένος βρέθηκε κάτω από ρόδες φορτηγού

Όπως κατέγραψε το TV10.gr το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στη γέφυρα επί της Καρδίτσης, ακριβώς στο σημείο που τοποθετήθηκαν φωτεινοί σηματοδότες, όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας ηλικιωμένος, περίπου 80 ετών, που κινούνταν πεζός παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες φορτηγού.

Σε βοήθεια του άνδρα προσέτρεξαν διερχόμενοι, ενώ άμεσα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος ηλικιωμένος παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρει σοβαρά τραύματα κυρίως στο χέρι και μάλιστα ίσως χρειαστεί να ακρωτηριαστεί.

Στο σημείο μετέβησαν και αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων, όπου διενεργούν προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Πρόκειται για ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα στην πόλη μας, στα δεκάδες που καταγράφοντα στα Τρίκαλα ακόμα και σε ημέρες που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας είναι αρκετά.

Τον περασμένο μήνα δε, η εικόνα στους δρόμους της Θεσσαλίας είναι άκρως απογοητευτική, καθώς υπήρξαν δεκάδες τραυματισμοί, ενώ για ακόμη ένα μήνα ο φόρος αίματος ήταν μεγάλος.

Σύμφωνα με τα στοιχειά που δημοσίευσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου 2020, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, καταγράφηκαν:

Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, σημειώθηκαν 24 τροχαία ατυχήματα (έναντι 17 το 2019).

Ειδικότερα σημειώθηκαν:

3 θανατηφόρα ατυχήματα (έναντι 3 το 2019)

0 σοβαρά τροχαία ατυχήματα (έναντι 3 το 2019)

21 ελαφρά τροχαία ατυχήματα (έναντι 11 το 2019)

Από τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών καταγράφηκαν συνολικά 35 παθόντες (έναντι 30 το 2019).

Ειδικότερα καταγράφηκαν:

3 νεκροί (έναντι 4 το 2019)

0 βαριά τραυματίες (έναντι 4 το 2019)

32 ελαφρά τραυματίες (έναντι 22 το 2019)

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων, πραγματοποιήθηκαν 92.517 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 9.519 πρόστιμα.

Στην ίδια κατηγορία