Η Σοφία Μαργαρίτη καταγγέλλει την παραγωγή του Survivor (Βίντεο)

Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι…

Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και κατήγγειλε την παραγωγή του Survivor.

Η Τρικαλινή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, ελλιπής ενημέρωση και λάθος διάγνωση για τον τραυματισμό που έπαθε στο πόδι.

Παράλληλα, τόνισε πως έπαιζε σε αγωνίσματα, ενώ εξήγησε γιατί δεν κάνει μήνυση στην παραγωγή του Survivor.

«Τραυματίστηκα άσχημα στο παιχνίδι, σε ένα αγώνισμα και δυστυχώς αναγκάστηκα να φύγω. Αποχώρησα μόνη μου. Υπήρξε όμως μεγάλη καθυστέρηση, ελλιπής ενημέρωση και λάθος διάγνωση. Υπήρχαν πάρα πολλές κακοτεχνίες στο παιχνίδι και όλα τα αγωνίσματα δεν ήταν φτιαγμένα για τον ίδιο σωματότυπο. Χτυπούσαμε αρκετά», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δήλωσε ότι «έκριναν με γυμνό μάτι κάτι 20χρονα, 25 χρονών το πολύ παιδιά τα οποία αμφιβάλλω αν είχαν τελειώσει την ιατρική, παρόλο που το πόδι μου είχε γίνει τριπλάσιο και είχε αλλάξει χρώμα, ότι είμαι ικανή να παίξω και έπαιζα με πρόβλημα σοβαρό».

Δεν αρέσκομαι να κάνω μηνύσεις γιατί και οικονομικά δεν το αντέχω αλλά είχα διαβεβαιώσεις προφορικές και γραπτές με ανθρώπους της παραγωγής και εξαφανίστηκαν. Δεν μπορούσα να τους βρω ούτε στα τηλέφωνα. Μου προτάθηκε μετά το χειρουργείο ότι θα με βοηθήσουν οικονομικά. Εγώ δεν ζήτησα κάτι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στην ίδια κατηγορία