Η Π.Ε. Τρικάλων και οι εταιρίες Βιολάντα και Λαναράς αναβαθμίζουν την Τράπεζα Αγάπης του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης (βίντεο-φωτο)

Σε στάδιο ριζικής ανακαίνισης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, ο χώρος…

Σε στάδιο ριζικής ανακαίνισης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, ο χώρος που στεγάζει την Τράπεζα Αγάπης του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στα Τρίκαλα, μία δομή που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει ενεργά πολλούς συμπολίτες παρέχοντας τους το καθημερινό φαγητό.

Όπως δήλωσε στο tv10.gr ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού εφημέριος π. Εφραίμ Γιαννάκος όσο περνούν τα χρόνια δυστυχώς οι ανάγκες μεγαλώνουν καθώς πληθαίνουν οι συνάνθρωποί μας που στερούνται ακόμη και των βασικών αγαθών, έτσι η τοπική μας εκκλησία έχοντας στο πλευρό της αρκετούς συμπολίτες που προσφέρουν από το υστέρημά τους προσπαθεί να στηρίξει όσους έχουν ανάγκη.

Αρωγοί και συμπαραστάτες στην ανακαίνιση και επέκταση του χώρου των μαγειριών η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων αλλά και Τρικαλινες επιχειρήσεις όπως Βιολάντα και η εταιρία Λαναράς που προσέφεραν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη λειτουργία της Τράπεζας Αγάπης.

Στην ίδια κατηγορία