Η κατάθεση ψυχής μιας τρικαλινής μητέρας, που έχασε το παιδί της από καρκίνο

παιδικός καρκίνος

Μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής

Ο δικός Ήρωας ….Ο δικός μου Άγγελος … Ελάτε να σας πω τι είναι για εμάς ο παιδικός καρκίνος ,για εμάς που το ζήσαμε στο πετσί μας για εμάς που βλέπαμε τα παιδιά μας να παλεύουν και να περνουμε δύναμη απ’ αυτά για εμάς που η καρδιά μας ζούσε έξω από το σώμα μας βλέπαμε να υποφέρει για εμάς που χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας ακούγοντας το γιατρό να σου λέει ότι χειρότερο θα μπορούσε να ακούσει ένας γονιός για εμάς που χάνοντας τα παιδιά μας ζούμε μισοί για εμάς που μετά την απώλεια τους παλεύουμε την καθημερινότητα και μετράμε κάθε μέρα που περνάει σαν να είναι ίδια για εμάς που αλλάξαμε σαν ανθρώποι ….

Έχω τόσα πολλά να πω για εμάς αυτή την μερίδα γονέων αλλά και άλλα τόσα για τους γονείς που παλεύουν για τα παιδιά που νοσούν και βγαίνουν δυνατότεροι απ’ αυτό το Γολγοθά γι αυτά τα παιδιά που βγαίνουν νικητές για αυτά τα παιδιά που όσο και να ταλαιπωρηθουν είναι δυνατότεροι από εμάς για αυτά τα παιδιά που μας δίνουν τόσα μαθήματα στο πέρασμα της ασθενειας τους …..

εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όχι άλλος γονέας στα παιδοογκολογικα όχι άλλος γονέας να υποφέρει όχι άλλος γονέας να κλάψει όχι άλλο παιδάκι να φυγει. …φτάνει !!!!

θα μπορούσα να γράψω σειρές ολόκληρες για τον δικό μου άγγελο αλλά θα τον αφήσω εκεί στην καρδιά μου όπως είναι και θα τον παρακαλέσω απλά …..να μας προσέχει …..

Σ αγαπώ ψυχή μου!!!!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία