Η καρδιά της αγωνιστικής κυνοφιλίας βουνού χτύπησε στην Κρανιά

το περασμένο Σαββατοκύριακο ο δέυτερος αγώνας για το φετινό τρόπαιο…

το περασμένο Σαββατοκύριακο ο δέυτερος αγώνας για το φετινό τρόπαιο “ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ” του Ομίλου Πόιντερ & Σέττερ Ελλάδος. Εκεί το παρόν έδωσαν δεκάδες κυνόφιλοι και κυναγωγοί απο πολλές περιοχές της χώρας που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα για κυνηγόσκυλα βουνού με θήραμα την ξακουστή Ελληνική πετροπέρδικα. Ανάμεσα στους κυναγωγόυς και ο Τρικαλινός Αχιλλέας Νταούλας ο οποίος φέτος αγωνίζεται έχοντας στο πλευρό του τον κυνηγετικό σύλλογο Τρικάλων.

Το Τρόπαιο βρίσκεται στα μισά και ο Αχιλλέας απέδειξε για άλλη μια χρονιά πως τίποτα δεν είναι τυχαίο καθώς σε κάθε αγώνα πρωταγωνιστεί, παρουσιάζει 9 σκύλους εκ των οποίων έχουν βαθμολογηθεί μέχρι στιγμής οι 4 από αυτούς και είναι η souliotis Astra με ιδιοκτήτη τον Πάρη Ευσταθίου, ο souliotis Albin με ιδιοκτήτη τον Νίκο Σουλιώτη, η rapakoulias genesis Pandora με ιδιοκτήτη τον Νώντα Γιαννόπουλο και ο poker Nelson di PAPPOS MATRIX με ιδιοκτήτη τον Νίκο Ευθυμίου.

Αξίζει να αναφερθεί πως την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται στα Ιωάννινα οι τρείς αγωνιστικές του τροπαίου Φραγκίσκος Πολυκανδριωτης που ξεκίνησε στα τέλη Αυγούστου στο Βουτσικάκι Καρδίτσας, συνεχίστηκε στην Κρανιά Ασπροποτάμου και ολοκληρώνεται στα Γιάννενα όπου θα βγει και η εθνική Ελλάδος Σέττερ & Πόιντερ με αποκορύφωμα το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βουνού στην Ισπανία.

Στην ίδια κατηγορία