Η εστίαση “ματώνει” στα Τρίκαλα – Σε απόγνωση οι εστιάτορες

Ένα μήνα μετά την επιβολή των νέων περιοριστικών μέτρων και…

Ένα μήνα μετά την επιβολή των νέων περιοριστικών μέτρων και οι καταστηματάρχες στα εστιατόρια και στις ταβέρνες των Τρικάλων, προσπαθούν να βρουν βηματισμό και να επιβιώσουν, σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη συγκυρία. Και αυτό διότι, δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνον τα αποτελέσματα των περιοριστικών μέτρων, λόγω πανδημίας, αλλά και τις αυξήσεις τόσο στις πρώτες ύλες, όσο και στην ενέργεια.

« Ζούμε μια τραγωδία… Μειωμένη κίνηση, αυξημένοι λογαριασμοί ρεύματος και φυσικού αερίου». Αυτό ανέφερε, χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατορίων & Fast Food Τρικάλων κ. Νικόλας Παπαευθυμίου, μεταφέροντας την κατάσταση που βιώνει ο κλάδος της εστίασης, αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια πανδημίας.

Στην ίδια κατηγορία