Γυναίκες της πόλης μας στέλνουν ευχές για το Νέο Έτος

Έφη Λεβέντη Εύχομαι το 2022 να μας φέρει υγεία, αισιοδοξία,…

Έφη Λεβέντη

Εύχομαι το 2022 να μας φέρει υγεία, αισιοδοξία, ευτυχία και πολλές δυνατές αγκαλιές… Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά.

Βανέσα Μηλιώνη

Ελπιζω το τέλος του 2022 να μας βρει όλους μαζί και αγαπημένους, σε κέντρα διασκέδασης και σπίτια φιλικά γεμάτα χαμόγελα, αγκαλιές και μουσικές!!! Με τόση υγεία που το τελευταίο πράγμα που θα μας νοιάζει να είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων μας.Καλη χρόνια σε όλους μας!!!

Μαρία Κολόβα

Ευτυχισμένο το 2022 με ανοιχτές πόρτες για νέο ξεκίνημα μιας δημιουργικής εποχής! Ανοιχτές πόρτες ως προς την χαρά, την υγεία και την επιτυχία. Να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων και να χαρίσει σε αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει. Ανοιχτές πόρτες για όμορφες στιγμές με πολλά ταξίδια στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής.

Σοφία Λιαχοπούλου

Υγεία και χαρές μόνο για το 2022!

Έρη Γλυκερία Μαυρογιάννη

Η τελευταία νύχτα του 2021. Πείτε συγνώμη , σ’αγαπώ , σε ευχαριστώ όπου αξίζει να τα πείτε! ______ και καλή χρονιά να έχουμε !!!

Μαρία Καναρά

Φεύγει το 2021. Με την ευχή η καινούργια χρονιά να δώσει λύσεις και χαρές, να πραγματώσει όνειρα και ελπίδες, να γεμίσει τις καρδιές μας αγάπη. Να τη ζήσουμε, ευγνώμονες και διεκδικητικοί, με όλο μας το είναι. Καλή χρονιά σε όλους.

Μαρία Αλμπάνη

Καλή χρόνια σε όλο τον πλανήτη ,χαρούμενο ειρηνικό ,δημιουργικό το 2022 απαλλαγμένο από κάθε ιό που κλέβει την ζωή μας και απομονώνει τους ανθρώπους κάνοντας τους παράξενους ,φοβισμένους ,επιθετικούς,επικίνδυνους ..Ελπίδα για επανεκκίνηση γεμάτη αγκαλιές που τόσο Στερηθήκαμε!!!!! Χρόνια πολλαααααα!!!!

Μαίρη Γαντζούλα

Η ΑΓΆΠΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΝΌΗΜΑ ΤΉΣ ΖΩΉΣ….. Δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω το ρολόι. Μπορείς, όμως, να το κουρδίσεις ξανά.. .!!!! 2021 ΝΑ ΦΎΓΕΙΣ.. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΌ.. ” 2022″ ΈΛΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑΞΕ ΤΑ ΌΛΑ.. “ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ & ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ” ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΊΑ, ΜΕ ΑΓΆΠΗ…. ΜΕ ΌΜΟΡΦΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ… ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΣΑΣ….!!!

Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2022 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ!
ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!
ΤΟ 2022 ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΧΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ!
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!!!
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Βούλα Παπαντώνη – Σελέκου

Το βιβλιοπωλείο μας τα μαγικά γράμματα εύχεται τις πιο μαγικές ευχές… Χρόνια πολλά και καλή χρονιά..

Στην ίδια κατηγορία