Γ. Ζιώγας: «Το ανανεωμένο forest park παρέχει φροντίδα σε αυτά τα γλυκά πλάσματα»

Η συγκινητική ανάρτηση του Προέδρου της Αστικής Ανάπτυξης Τρικάλων

Πανταχού παρών είναι ο Πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Τρικάλων Γιώργος Ζιώγας, που για ακόμη φορά αποδεικνύει πως η εργατικότητα και ο ζήλος είναι απαραίτητα εφόδια για να επιτύχει κανείς την αποστολή του.

Σκοπός του αυτή την φορά είναι η ανάδειξη και αναβάθμιση του ζωολογικού κήπου της πόλης μας, που αναμένεται μάλιστα να αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Μάλιστα ο ίδιος ανέλαβε δράση φροντίζοντας με αγάπη και στοργή το νέο αξιολάτρευτο μέλος του forest park, τονίζοντας τα εξής μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Είναι ανάγκη να συμφιλιωθούμε με την Φύση για να αποκαταστήσουμε την αδικία απέναντί της.Το ανανεωμένο forest park παρέχει φροντίδα σε αυτά τα γλυκά και γεμάτα ενδιαφέρον πλάσματα, όπως το νεογέννητο γαϊδουράκι μας, που σήμερα αισθάνεται χαρούμενη και ασφαλής στην οικογένεια του πάρκου μας. Αποτελεί σπουδαία πτυχή για κάθε οικογένεια να αναπτύσσει στα μέλη της, αξίες και κανόνες Κοινωνικής συμπεριφοράς, ιδιαίτερα τον σεβασμό προς το Φυσικό και Ζωϊκό βασίλειο! Το νέο forest park με την στήριξή Σας θα γίνει ένα μεγάλο σχολείο για όλη την κοινωνία! Σας περιμένουμε!!!”.

Στην ίδια κατηγορία