Φίλος του Λευτέρη Αβραμόπουλου ο νέος Γραμματέας της Ν.Δ.

Ο Παύλος Μαρινάκης είναι ο εκλεκτός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη…

Ο Παύλος Μαρινάκης είναι ο εκλεκτός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για να αναλάβει τα καθήκοντά του Γραμματέα της Ν.Δ. Ο άνθρωπος που χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, και σύντομα θα βρεθεί σε μια θέση “κλειδί” προέρχεται απο τη νέα γενιά της Νέας Δημοκρατίας στην οποία ανήκει και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ο οποίος ως γνωστόν έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Δήμο Μετεώρων.

Τους δύο άντρες συνδέει φιλία πολλών ετών και είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του Λευτέρη Αβραμόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία χαιρετίζει την επιλογή του Πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα έγραψε “Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά. Μαζί στους φοιτητικούς αγώνες για καλύτερα Πανεπιστήμια, στους αγώνες για τη φιλελεύθερη παράταξη, στην προσπάθεια να πείσουμε για περισσότερες ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους.

Ήρθε η ώρα. Η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis στο πρόσωπό σου για τη θέση του γραμματέα της Ν.Δ. δικαιώνει τους αγώνες μας και ανοίγει νέους ορίζοντες στη γενιά μας.

Σίγουρος για την επιτυχία σου Παύλος Μαρινάκης. Σταθερά μαζί…”

Στην ίδια κατηγορία