Έτοιμο το Νοσοκομείο Τρικάλων για τους εμβολιασμούς κατά του covid-19

Έτοιμο το Νοσοκομείο Τρικάλων για τους εμβολιασμούς κατά του covid-19

Οι 5 πρώτοι που θα εμβολιαστούν την Δευτέρα

Καθ όλα έτοιμο είναι το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για τους εμβολιασμούς κατά του covid-19 που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr ο ειδικός χώρος έχει διαμορφωθεί όπου υπάρχει δυνατότητα να γίνονται ταυτόχρονα δύο εμβολιασμοί.

Πρώτοι που θα εμβολιαστούν και θα στείλουν το μήνυμα για την επιτακτική ανάγκη του εμβολιασμού θα είναι πέντε υγειονομικοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας και συγκεκριμένα ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝΤ Στέφανος Τσουρβάκας, η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος Στέλλα Ντούβλη, η Διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής Κική Παγδάτογλου, η Επιμελήτρια της Πνευμονολογικής Κλινικής Σοφία Γιδά και η Συντονίστρια – Διευθύντρια της ΜΕΘ Νίκη Παράφορου.

Το Νοσοκομείο Τρικάλων, όπως δήλωσε στο TV10.gr ο Διοικητής Κώστας Γρηγορίου είναι καθ όλα έτοιμο για τους εμβολιασμούς κατά του covid-19 και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ενώ η κατάσταση πλέον στο ΓΝΤ με τους ασθενείς covid- 19 είναι ομαλή και δείχνει μια πιο αισιόδοξη εικόνα για την επιδημιολογική κατάσταση στο νομό Τρικάλων.

Εμβολιάστηκε ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε.

Σήμερα εμβολιάστηκε για τον Covid-19 ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στο Εμβολιαστικό Κέντρο του ΠΓΝ Λάρισας κ. Φώτης Σερέτης ο οποίος μετά δήλωσε:

“Είναι ιδιαίτερο σημαντικό το ότι οι επιστήμονες έδωσαν στην ανθρωπότητα το μεγαλύτερο όπλο αντιμετώπισης της Πανδημίας απέναντι στο Covid-19.

Πρέπει όλοι μας να εμβολιαστούμε για να ανακτήσουμε την ελευθερία μας και να επιστρέψει η χώρα και η οικονομία στην κανονικότητα.

Ο δρόμος όμως είναι ακόμη μακρύς και επίπονος για να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Η αρχή έγινε.

Πρέπει όμως παράλληλα να πειθαρχούμε και να τηρούμε όλοι μας τα μέτρα που έχει θεσπίσει η Πολιτεία και να ακολουθούμε αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας σεβόμενοι τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας”.

Δείτε επίσης:

Επέστρεψε νικητής ο Διοικητής του ΓΝΤ

Στις 4 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στα Τρίκαλα

Στην ίδια κατηγορία