Εργασίες κλαδέματος και καλλωπισμού στα Τρίκαλα

κλάδεμα

Σε πρώτο πλάνο η περιποίηση των δέντρων

Στη μάχη του καλλωπισμού της πόλης των Τρικάλων έχουν επιδοθεί τα συνεργεία του Δήμου, που ακόμη και εν μέσω πανδημίας δεν αφήνουν την πόλη στην τύχη της.

Ο φακός του TV10.gr, εντόπισε τους εργαζόμενους του Δήμου εν ώρα εργασίας επί της Όθωνος. , να επιμελούνται του καλλωπισμού, αλλά και της προστασίας των δέντρων και κατ’ επέκταση των κατοίκων της πόλης.

Η αρμόδια Υπηρεσία Πρασίνου από το πρωί της Τρίτης έχει ξεκινήσει τις εργασίες κλαδέματος σε διάφορα σημεία της πόλης, για την υγιεινή και τη σωστή ανάπτυξή τους, τη ριζική εξυγίανση αλλά και τη διατήρηση του κάλλους τους για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι τα τελευταία χρόνια οι πτώσεις των δέντρων είναι αρκετά συχνή και στην περιοχή μας, γεγονός που αποδεικνύει την μεγάλη σημασία της περιποίησης των δέντρων, ούτως ώστε να αποφεύγονται και να προλαμβάνονται ατυχήματα και ζημιές.

Η διαφοροποίηση βέβαια των εργασιών αυτών την δεδομένη χρονική στιγμή έγκειται στο γεγονός ότι πλέον οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να φορούν την μάσκα τους στο πλαίσιο της αναχαίτισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία