Επίσκεψη στο Κ.Υ. Καλαμπάκας πραγματοποίησε ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός

Στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα βρίσκεται σήμερα ο πρώην Υπουργός…

Στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα βρίσκεται σήμερα ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός  στο πλαίσιο των εξωστρεφών παρεμβάσεων και δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Υγείας.

Ο κ. Ξανθός πραγματοποιεί περιοδία στα πλαίσια της έξαρσης του 4ου κύματος της πανδημίας του covid-19 και την ενημέρωση των προβλημάτων που υπάρχουν στο ΕΣΥ, καθώς και τις προτάσεις και θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που αφορά την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας και την διατύπωση ενός διαφορετικού μοντέλου λειτουργίας της Δημόσιας Υγείας και της δωρεάν πρόσβασης σε αυτήν, για όλους τους πολίτες.

Μετά τις πρωινές επισκέψεις και συναντήσεις που είχε ο κ. Ξανθός στην Φαρκαδόνα, σειρά είχε η Καλαμπάκα, με τον πρώην Υπουργό να επισκέπτεται αρχικά το Κ.Υ. Καλαμπάκας.

Τον κ. Ξανθό συνόδευαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλος, οι πρώην Βουλευτής κ. Σιμορέλης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

Στο Κ.Υ. τον υποδέχτηκε ο διευθυντής κ. Μάντζιος με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό όπου τον ξενάγησαν και του γνωστοποίησαν τα προβλήματα του Κ.Υ.

Στο Κ. Υ. βρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Αλέκος με τους Αντιδημάρχους κ. Παπανικολάου και κ. Μπαντανίκα.

stagonnews.gr

Στην ίδια κατηγορία