Επί ποδός η Αστυνομία στα Τρίκαλα για τα Χριστούγεννα

Σύλληψη για ναρκωτικά στα Τρίκαλα

Εντατικές περιπολίες και αυστηροί έλεγχοι της ΕΛΑΣ

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία στα Τρίκαλα τόσο ανήμερα τα Χριστούγεννα, όσο και την δεύτερη μέρα, προκειμένου να τηρηθούν στο έπακρο τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Τόσο στα Τρίκαλα και το κέντρο της πόλης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή οι περιπολίες θα είναι εντατικές από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας, έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού που μπορεί να οδηγήσουν σε εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα επί ποδός στην Αστυνομία βρίσκεται και το Τμήμα Τροχαίας ανήμερα τα Χριστούγεννα, όσο και την δεύτερη μέρα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια στους δρόμους και να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα, τα οποία όπως φαίνεται δεν λείπουν στα Τρίκαλα ούτε καν σε περιόδους καραντίνας με μειωμένη κυκλοφορία.

Πάντως όπως έχει αναδείξει πολλές φορές το TV10.gr, μέσα από σχετικά του ρεπορτάζ όλες αυτές τις μέρες, η κυκλοφορία των πολιτών στην συντριπτική της πλειοψηφία είναι νόμιμη, ενώ από την πλευρά της Αστυνομίας οι έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί τις τελευταίες μέρες.

 Για να διασφαλίσει την τήρηση των μέτρων και την αποφυγή συνωστισμού, το σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας προβλέπει αυστηρούς ελέγχους, μπλόκα, μέχρι και είσοδο σε σπίτια σε περίπτωση που υπάρξουν καταγγελίες για παραβίαση του περιοριστικού μέτρου των εννέα ατόμων στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Για την υλοποίηση του σχεδιασμού, για την εφαρμογή των μέτρων, που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, έχει σταλεί διαταγή από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, να βγουν στο δρόμο και οι αστυνομικοί από τα επιτελεία, ακόμα και το Αρχηγείο, για να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα και οι περιφερειακές αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου οι δυνάμεις να βρίσκονται παντού.

Δείτε επίσης:

Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα με απαγόρευση κυκλοφορίας

Αστυνομία στα σπίτια τα Χριστούγεννα αν υπάρξουν καταγγελίες

Εντατικοί έλεγχοι, τσουχτερά πρόστιμα και αυστηρά μέτρα

Στην ίδια κατηγορία