Εκλέγουν νέα Διοίκηση

Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Σημείων…

Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα τα μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Σημείων Διάθεσης Ημερήσιου & Περιοδικού Τύπου ν. Τρικάλων «Ερμής», ώστε να εκλέξουν τα νέα πρόσωπα στα όργανα τους.

Οι εκλογές διεξήχθησαν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων με τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Για τρία δύσκολα χρόνια έκανε λόγο ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Σημείων Διάθεσης Ημερήσιου & Περιοδικού Τύπου ν. Τρικάλων «Ερμής» κ. Γιώργος Κωτούλας, διότι η πανδημία επηρέασε πολύ την καταναλωτική κίνηση.

«Τα τρία τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι καταναλωτές ήταν πιο προσεκτικοί στις αγορές τους και λογικό» τόνισε, ενώ ευχήθηκε το 2022 να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν η Γεωργία Βουτυρέα, Χρήστος Κωσταρέλλος, Νικόλαος Λασπάς, Θεόδωρος Ντούμπας και Νικόλας Τζέγκας, ενώ για την Ελεγκτική Επιτροπή οι Γεώργιος Γιαννούχος και Κων/να Πιπερα και αντιπρόσωπος για την ΟΕΒΕ Τρικάλων ήταν ο Γιώργος Κωτούλας.

Στην ίδια κατηγορία