Δήμος Τρικκαίων: Νέος εξοπλισμός για τα απορρίμματα

Δήμος Τρικκαίων: Νέος εξοπλισμός για τα απορρίμματα

Πρόκειται για δύο αυτοσυμπιεζόμενα κοντέινερς και ένα JCB

Νέος εξοπλισμός για τα απορρίμματα και συγκεκριμένα τρία μηχανήματα για τη μεταφορά παρέλαβε ο Δήμος Τρικκαίων προς ενίσχυση της ΠΑΔΥΘ ΑΕ.

Πρόκειται για δύο αυτοσυμπιεζόμενα κοντέινερς και ένα πολυμηχάνημα (τύπου JCB), τμήμα του έργου για τον νέο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Ο νέος εξοπλισμός για τα απορρίμματα έχει ως στόχο ο Δήμος Τρικκαίων να αναβαθμίσει την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Ο ΣΜΑ στην περιοχή του Ριζαριού ανακατασκευάζεται για τον Δήμο Τρικκαίων, ώστε τα απορριμματοφόρα και από τα χωριά να απορρίπτουν ταχύτερα το φορτίο τους, για να μεταφερθεί ταχύτερα και στον ΧΥΤΑ.

oznorCOBR

Το έργο είναι διπλό: κατασκευή του ΣΜΑ με 226.980,35 € και προμήθεια των οχημάτων με 196.000 € και έχει τον τίτλο «Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Τρικκαίων (συμπλήρωση και βελτίωση υποδομών λειτουργίας του)».

Ετσι, δίνεται νέα ώθηση στο έργο της ΠΑΔΥΘ, της διαδημοτικής εταιρείας που αποτελεί παράδειγμα στη διαχείριση απορριμμάτων για τη δυτική Θεσσαλία, με πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντιστοίχως, τους Δημάρχους Τρικκαίων και Καρδίτσας.

Το έργο είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020 (Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη») από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ενισχύοντας τη δυναμική της ΠΑΔΥΘ με τεράστια οφέλη για το περιβάλλον, από την ταχύτερη μεταφορά απορριμμάτων και από τη λειτουργία του νέου ΣΜΑ, μόλις αυτός ολοκληρωθεί.

rhdr

Δείτε επίσης:

Ενισχύεται ο εξοπλισμός του Δήμου Τρικκαίων για τα απορρίμματα

Στην ίδια κατηγορία