Δήμος Τρικκαίων: Με ένα κλικ, αίτηση για δωρεάν τεστ COVID-19

Δήμος Τρικκαίων: Με ένα κλικ, αίτηση για δωρεάν τεστ COVID-19

Τι μπορούν να κάνουν οι πολίτες

Ο Δήμος Τρικκαίων ενθαρρύνει και συστήνει σε κάθε πολίτη να πραγματοποιήσει δωρεάν τεστ COVID-19.

Η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού επιβάλλει ομοψυχία και την τήρηση των μέτρων που συνιστούν οι ειδικοί από όλους μας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, τονίζει ότι «η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια αυτή θα βοηθήσει τους ειδικούς να διαμορφώσουν καλύτερη εικόνα για τη μετάδοση του κορονοϊού σε όλη τη χώρα με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό της διασποράς».

Και επισημαίνει ότι αυτή η συμμετοχή «Μπορεί να βοηθήσει, όμως και στην προστασία όλων μας έγκαιρη διάγνωση, αλλά και στην προστασία ευάλωτων ατόμων του στενού μας περιβάλλοντος, σε περίπτωση που είμαστε ασυμπτωματικοί φορείς».

Δήμος Τρικκαίων: Πως γίνεται αίτηση για δωρεάν τεστ COVID-19

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Με ένα απλό κλικ στη διεύθυνση https://testing.gov.gr/#/ δηλώνουμε τα στοιχεία μας στη «φόρμα αίτησης δωρεάν ελέγχου για COVID19».

Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται με προϊόντα ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Ο κ. Παπαστεργίου στο μήνυμά του επισημαίνει: «Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη. Για εσάς, για τον διπλανό σας, για τους δικούς σας ανθρώπους, για όλους μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων στην ιστοσελίδα του www.trikalacity.gr διαθέτει και ειδικό banner, μέσω του οποίου μπορεί κάθε πολίτης να μεταβεί στη σχετική φόρμα υποβολής αιτήματος.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Δείτε επίσης:

Αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που εμβολιάζονται στην ΠΕ Τρικάλων

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία