Δήμος Μετεώρων: Επένδυση ιδιώτη για εμφιαλωμένο

Δήμος Μετεώρων: Επένδυση ιδιώτη για εμφιαλωμένο

Πρόκειται για μία μεγαλόπνοη επένδυση

Υπογράφηκε το πρωί της Τετάρτης η σύμβαση παραχώρησης – εκμίσθωσης δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης και εμφιάλωσης – εμπορίας πόσιμου ύδατος της κοινοτικής πηγής «Γκούρα» της Κοινότητας Αμαράντου, του Δήμου Μετεώρων σε ιδιώτη. 

Στο Δημαρχείο της Καλαμπάκας ο δήμαρχος, Θοδωρής Αλέκος και ο Ευάγγελος Τρωγάδης, ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας εμφιάλωσης του νερού «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ  ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.», προχώρησαν στις σχετικές διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία της επιχείρησης. 

Για τον Δήμο Μετεώρων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο τύπου “πρόκειται για μία μεγαλόπνοη επένδυση, για ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο στον Δήμο Μετέωρων, που θα προσφέρει πολλά οφέλη σε τοπικό, κοινωνικό, πολιτιστικό επίπεδο. Τα ευεργετήματα και τα αντισταθμιστικά οφέλη της υπογραφής αυτής επωφελούν τόσο τους κατοίκους του Δήμου Μετέωρων αλλά και κατ’ επέκταση και τον ίδιο τον Δήμο Μετεώρων, διότι προσφέρονται νέες θέσεις εργασίας με πολλές και ποικίλες ειδικότητες, άρα ευκαιρίες σε νέες ανθρώπους, αναβάθμιση της ευρύτερης εκεί περιοχής, τίθενται νέα προγράμματαανάπτυξης – εκσυγχρονισμού και δυνατότητα προστιθέμενης αξίας.

Τέλος, θα υπάρξει και ανάδειξη του τοπικού φυσικού πλούτου της εκεί περιοχής.

Ο Δήμος Μετεώρων είναι πάντοτε κοντά στους δημότες και φροντίζει για αυτούς”.  

«Κάιρο, Μητέρα του κόσμου»

Γενέθλια για την δυναμική Έφη Λεβέντη

Σύλληψη για ναρκωτικά στα Τρίκαλα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία