Δ. Γιαννουλάκος: Έχω μάθει να κοιτάω μόνο κατάματα τον συνομιλητή μου!

Δεν με κάλεσε κανείς για τοποθέτηση

Κύριε Χήρα να είστε σίγουρος ότι είμαι από τους ανθρώπους που έχω μάθει να κοιτάω μόνο κατάματα τον συνομιλητή μου, να απαντώ και να τοποθετούμε δημόσια χωρίς να χρειάζομαι υποβολέα, όπως γράψατε .

Σας το έγραψα και στην προηγούμενη απάντησή μου, δεν γνωρίζετε ποιος είμαι, τα «πιστεύω» μου, τι πρεσβεύω και πόσο εργάζομαι καθημερινά για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, που μου έκαναν αυτή τη μεγάλη τιμή να με εκλέξουν Πρόεδρο της Κοινότητας, και να τους εκπροσωπήσω στο Δήμο Πύλης, στην θητεία που διανύουμε.

Δυστυχώς για εσάς κύριε Χήρα δεν θυμάμαι πότε να τοποθετήθηκα με ύβρεις και ακατανόμαστες φράσεις σε παράταξη – κόμμα που ανήκει στο δημοκρατικό τόξο και θα σας παρακαλούσα να δώσετε στην δημοσιότητα τις αποδείξεις. Αν εννοείτε την τοποθέτηση μου για τον αγώνα που κάναμε ως Πρόεδροι Τ. Σ., για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων μας, λόγω της επικείμενης αλλαγής του εκλογικού νόμου, σας απάντησα εκείνη την στιγμή.

Αντιθέτως πάντα ζητάω τον λόγο, και απαντώ στις ερωτήσεις που θέτουν οι Δημοτικοί σύμβουλοι, για οποιοδήποτε θέμα αφορά την Κοινότητα, όπως και σε εσάς έχω απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που μου έχετε θέσει. Και συνεχίζω την απάντηση μου…

Από την ανάληψη των καθηκόντων μου έως σήμερα κάθε μήνα συγκαλώ το Τ. Σ.

Την 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 μ. μ. αρχίζει το Δ. Σ. Την 18:32 μ. μ. μετά την τοποθέτηση σας, στέλνω γραπτό μήνυμα στον Πρόεδρο του Δ. Σ. και γράφω : (ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ). Όταν ήρθε η στιγμή της τοποθέτησης του Δημάρχου για το θέμα, βρίσκομαι on camera και ζητάω να τοποθετηθώ. Δεν μου δόθηκε ο λόγος. Την 19:00 μ.μ. ξεκινάω Τοπικό Συμβούλιο το οποίο τελείωσε στις 21:30 μ. μ. Δεν μπορούσε να πάρει αναβολή.

Στο διάστημα αυτό δεν με κάλεσε κανείς για τοποθέτηση. Την επόμενη ημέρα σε επικοινωνία που είχα με τον Δήμαρχο ζητάω τοποθέτηση για το θέμα στο επόμενο Δ. Σ. και ενημερώνω ότι θα καταθέσω αίτημα στο Προεδρείο. Τα γραφόμενα μου αποδυκνειονται από τα πρακτικά της Πρόσκλησης του Τ. Σ. και το μύνημα προς τον Πρόεδρο. Τοποθετήθηκα στο ραδιόφωνο και στον ηλεκτρονικό τύπο μετά τις τοποθετήσεις σας.

Αν επιθυμείτε να δώσουμε συνέντευξη και συνέχεια σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό, σε κάποιο αμφιθέατρο, σε κάποιο γήπεδο ποδοσφαίρου ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο για το θέμα που αφορά τον κάτοικο είμαι εδώ. Σίγουρα όμως θα τοποθετηθώ στο επόμενο Δ. Σ.

Το ποιος διακατέχεται από αίσθημα εμπάθειας ή αντεκδίκησης κύριε Χήρα ή θέλει να δημιουργήσει ανύπαρκτες εντυπώσεις, θα το κρίνουν οι οι Δημότες του Δήμου Πύλης και οι αναγνώστες. Πιστεύω πως κάτι γνωρίζουμε και εμείς από νομιμότητα, δεν είναι μόνο προνόμιο δικό σας.

Όλοι κρινόμαστε από τα έργα, τις πράξεις και τις τοποθετήσεις μας. Ζητώ συγνώμη αν έχω κουράσει τους Δημότες του Δήμου Πύλης και αναγνώστες.

Με Εκτίμηση

Γιαννουλάκος Δημήτριος

Πρόεδρος Κοινότητας Μουριάς

Στην ίδια κατηγορία