Χρ. Ρόμπος: Ξεκινήσαμε επαφές για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς

λαϊκή

Τον Μάρτιο αναμένεται η ολοκλήρωση της λαϊκής αγοράς

Το Μάρτιο αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανάπλαση της λαϊκής αγοράς της πόλης των Τρικάλων και η δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Για ένα σημαντικό έργο έκανε λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων κ. Χριστόφορος Ρόμπος, λέγοντας ότι στα μέσα του Μαρτίου θα τοποθετηθούν στη θέση τους, οι παραγωγοί και οι μικροπωλητές.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV.10 ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με άμεσα ενδιαφερόμενους, ενώ δε θα υπάρξουν πολλές διαφοροποιήσεις στον τρόπο που θα κατανεμηθούν οι θέσεις, πέραν ορισμένων περιπτώσεων.

Κατά τον κ. Ρόμπο επί της ουσίας αυτό που θα γίνει είναι μια μεταφορά της προηγούμενης λαϊκής αγοράς, απλά σε έναν άλλο, χώρο.

«Αυτό που θα αλλάξει είναι η νοοτροπία και η αντίληψη που είχαμε ως τώρα για την λειτουργία της λαϊκής αγοράς, διότι δεν θα υπάρχουν μόνο απαιτήσεις προς τη δημοτική Αρχή, αλλά παραγωγοί και μικροπωλητές θα έχουν υποχρεώσεις για την καθαριότητα του χώρου, την τέντα κάτω από την οποία θα βρίσκονται κ.ο.κ.» τόνισε και πρόσθεσε ότι «ο,τι ίσχυε έως τώρα, θα ισχύει, απλά θα υπάρχουν κανόνες».

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία