Χονδρός: Δεν θα γίνει ποτέ το φράγμα της Μεσοχώρας

Χονδρός: Δεν θα γίνει ποτέ το φράγμα της Μεσοχώρας

Τι είπε στην ΤV10 για την επίσκεψη Μητσοτάκη

Ως μια καθαρά προεκλογική επίσκεψη χαρακτήρισε την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στα Τρίκαλα το περασμένο Σάββατο, ο Γιώργος Χονδρός από τον «Αχελώου Ρους».

«Η επίσκεψη ήταν μια εμφανώς προεκλογική επίσκεψη και αυτό φάνηκε από το περιεχόμενο και από το αποτέλεσμα και όσοι ζούμε και έχουμε μεγαλώσει στην περιοχή ξέρουμε ότι δε γίνονται εκλογές, χωρίς αναφορές στην περιβόητη εκτροπή του Αχελώου που δε θα γίνει πότε, για περιβαλλοντικούς λόγους, δεδομένου ότι το ΣτΕ έχει βάλει έξι φορές φρένο και φυσικά ο τελευταίος μύθος που έχει ανακαλυφθεί τα τελευταία χρόνια είναι το υδροηλεκτρικό φράγμα της Μεσοχώρας.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Πρωθυπουργός δεν δικαιολογούν την ευφορία που υπάρχει στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ότι επίκειται η λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας» ανέφερε ο κ. Χονδρός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV10.

Ο κ. Χονδρός σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι «είναι βέβαιο ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να λειτουργήσει το φράγμα και θέλει να δώσει φιλέτα της ενέργειας στον ιδιωτικό τομέα. Οι κυβερνήσεις θέλουν να λειτουργήσει το φράγμα, αλλά δε μπορούν διότι υπάρχουν και όρια ακόμη και στο δικό μας διάτρητο νομικό πολιτισμό που δε μπορούμε να τα υπερβούμε.

Τα έργα για την εκτροπή του Αχελώου και της Μεσοχώρας έγιναν παράνομα και έγιναν στις γκρίζες ζώνες της νομιμότητας ανάμεσα από κάθε ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ και δε θα βρεθεί τρόπος να νομιμοποιηθεί ένα έργο που κατασκευάστηκε, χωρίς τις απαιτούμενες προϋποθέσεις που απαιτεί η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Δείτε επίσης:

Ένα πανεπιστήμιο και για τα «Έξυπνα Τρίκαλα», κύριοι

Προκαλεί, όπως πάντα ο Άδωνις!

Εφετείο: Ανατρεπτική «αθώωση» για 45χρονο Τρικαλινό εμπρηστή

Εντοπίστηκαν συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Ελάτη

Βόλος: Χειροπέδες και πρόστιμο 30.000 ευρώ σε οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε σκύλο

Πατέρας χτύπησε την κόρη του και την έστειλε στο νοσοκομείο!

Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο δικυκλιστής μετά από τροχαίο

Τα Τρίκαλα δεν ξεχνούν τους πεσόντες Ικάρους τους

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία