Χιλιομετρικές ουρές και αγανάκτηση στις τράπεζες των Τρικάλων

τράπεζα

Στο ίδιο έργο θεατές οι Τρικαλινοί

Για ακόμη μια ημέρα καταγράφονται απίστευτες εικόνες συνωστισμού στις τράπεζες της πόλης των Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr, από το πρωί της Τρίτης ο συνωστισμός έξωθεν των τραπεζικών καταστημάτων προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία για μια ενδεχόμενη εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι οι εικόνες που καταγράφονται για ακόμη μια φορά έξω από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην κεντρική πλατεία αποδεικνύουν περίτρανα πως η απόφαση για λουκέτο στο κατάστημα της Εθνικής στην Ασκληπίου δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και μάλιστα σε μια εποχή όπου η δημόσια υγεία συνεχώς επαπειλείται από την υγειονομική κρίση, απόφαση που εξελίσσεται σε υγειονομική βόμβα.

Η σημερινή ουρά χιλιομέτρων, παρά τον βροχερό καιρό, είχε ως αποτέλεσμα για άλλη μια φορά τον εκνευρισμό και την αγανάκτηση των πολιτών, οι οποίοι μιλώντας στο TV10.gr, κατήγγειλαν την πάνω από τρεις ώρες αναμονή τους έξω από το κατάστημα, τονίζοντας ότι η ταλαιπωρία αυτή αλλά και ο συνωστισμός θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους.

Παρόμοια κατάσταση επικράτησε και στα υπόλοιπα τραπεζικά καταστήματα, όπου οι ουρές που καταγράφηκαν χωρίς την τήρηση των αποστάσεων προκάλεσαν την έντονη ανησυχία.

Πάντως αν και αρκετοί από τους Τρικαλινούς αν και είχαν κλείσει το λεγόμενο ραντεβού δεν κατάφεραν να περάσουν στην ώρα τους, αφού η χιλιομετρική ουρά των πολιτών έξωθεν της Τράπεζας δεν άφηνε τα περιθώρια για την τήρηση των ραντεβού, ενώ ελάχιστοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να περάσουν στην ώρα τους μέσα στο κατάστημα για την ικανοποίηση του αιτήματος και των συναλλαγών τους.

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι από την πλευρά των πολιτών δεν έλειψαν τα παράπονα για το ελάχιστο προσωπικό που βρισκόταν πίσω από τα ταμεία, γεγονός που δυσκόλευε σε μεγάλο βαθμό την εξυπηρέτηση όλων.

Το TV10.gr, έχει αναδείξει αρκετές φορές το πρόβλημα που επικρατεί στις τράπεζες μέσα από σχετικά του ρεπορτάζ, τονίζοντας άπειρες φορές πως η ταλαιπωρία που υφίστανται κυρίως η μεγάλης ηλικίας άνθρωποι είναι απαράδεκτοι, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας, όπου ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Στην ίδια κατηγορία