Χαμογελαστή και αισιόδοξη γιόρτασε τα γενέθλια της η Δήμητρα Νάτσινα

Χαμογελαστή και αισιόδοξη γιόρτασε τα γενέθλια της η Δήμητρα Νάτσινα

Ιδιαίτερα τα φετινά της γενέθλια

Στην πρώτη γραμμή κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, βρήκαν τα φετινά γενέθλια τη μάχιμη γιατρό και υπεύθυνη των Κινητών Μονάδων Υγείας του ΕΟΔΥ, στα Τρίκαλα Δήμητρα Νάτσινα.

Η Δήμητρα έχοντας στο πλευρό της τον έρωτα της ζωής της, Δημήτρη Παπανδρέου, έσβησε τα κεράκια της τούρτας ευχόμενη να είναι η τελευταία χρονιά που η ανθρωπότητα θα ταλαιπωρείται από την πανδημία του κορονοϊού.

Χαμογελαστή και αισιόδοξη γιόρτασε τα γενέθλια της η Δήμητρα Νάτσινα

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και σύζυγός της Δημήτρης Παπανδρέου της ευχήθηκε τα εξής: “Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα οι άνθρωποι για να είναι ευτυχισμένοι…Αρκεί ένα χαμόγελο… Χαμογέλα ,λοιπόν,με την κάθε ευκαιρία. Όχι επειδή η ζωή είναι εύκολη, τέλεια ή ακριβώς όπως την είχες προβλέψει, αλλά επειδή επιλέγεις να είσαι χαρούμενη και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις και για όλα τα προβλήματα που ξέρεις ότι δεν έχεις… Να θυμάσαι ότι δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό όταν φοράς το χαμόγελο σου…Δεν υπάρχει ομορφιά σαν αυτή που βγαίνει από μέσα σου… Χρόνια πολλά κορίτσι μου”

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία