Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρύτανη του ΑΠΘ

Είναι γεγονός πως ο Τρικαλινός Πρύτανης του ΑΠΘ κ. Νίκος…

Είναι γεγονός πως ο Τρικαλινός Πρύτανης του ΑΠΘ κ. Νίκος Παπαϊωάννου έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής πολλές φορές τα ευμενή σχόλια της κοινωνίας για πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε.

Η τελευταία πάντως που αφορούσε την λήξη της κατάληξης κτιρίου μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου μετά από 34 ΧΡΟΝΙΑ απέσπασε τα συγχαρητήρια της συντριπτικής πλειοψηφίας

Χρειάσθηκε η προσωπική του παρέμβαση σε ένα θέμα που είχε βαλτώσει λόγω της ανυπαρξίας του κράτους, αφού για 34 χρόνια δεν είχε φροντίσει να κάνει το αυτονόητο.

Από τους καταληψίες ”στο στέκι του βιολογικού” και από διαφορά αναρχικά στοιχειά υπήρχε έντονη και χυδαία αντίδραση (μέχρι και κηδειόχαρτα με την φωτογραφία του κυκλοφορούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης).

Μια καθαρά φασιστική και ακραία συμπροφορά με αποκορύφωμα τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του.

Ο Πρύτανης έκανε άπλα το καθήκον του, τώρα είναι η σειρά της πολιτείας να προστατέψει τον Πρύτανη, την λειτουργία του Πανεπιστημίου και πανεπιστημιακό άσυλο από ακραίες συμπεριφορές.

Εύγε Πρύτανη!!! Μπράβο κύριε Νίκο Παπαϊωάννου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Τρικαλινών συμπατριωτών σου, και οι Κρανιώτες συγχωριανοί σου είναι υπερήφανοι για σένα.

Αλήθεια κόμματα, φορείς, οργανώσεις νεολαίοι , καλλιτέχνες φοιτητές κ.λ.π. δεν ενοχλούνται, δεν προβληματίζονται δεν καταδικάζουν τέτοιες συμπεριφορές, πέρυσι για το θέμα του ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ υπήρξε θύελλα διαμαρτυριών αν θυμάμαι καλά.

Στην ίδια κατηγορία