“Άστραψε και βρόντηξε” ο Λάμπρος Μητσικός

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Λάμπρος Μητσικός

Τα βάζει με όσους προσπαθούν να καρπωθούν διάφορες ενέργειες

“Άστραψε και βρόντηξε” ο αστυνομικός Λάμπρος Μητσικός, αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος σχετικά με τις προσπάθειες και τον αγώνα που έγιναν για την μετεγκατάσταση των Αστυνομικών τμημάτων Πύλης και Φαρκαδόνας

Μάλιστα αφήνει αιχμές για όλους εκείνους που προσπάθησαν να καρπωθούν οποιαδήποτε ενέργεια έγινε προς την κατεύθυνση της μετεγκατάστασης των Α.Τ. λέγοντας πως «Ότι είναι αληθινό κ όμορφο, δεν έχει ανάγκη προβολής, θα αναδυθεί, γιατί αυτό είναι προορισμένο να κάνει»….

Ο κ. Λάμπρος Μητσικός συνεχίζει λέγοντας:


Με έκπληξη από το πρωί βλέπω «πανηγυρισμούς» και προσπάθειες αυτοπροβολής ορισμένων παραγόντων του τόπου , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι η μια κ μόνη αλήθεια…

Και για του λόγου το αληθές: Τα δυο Ειρηνοδικεία της Πύλης κ της Φαρκαδόνας περιήλθαν στην πλήρη κατοχή του Υπουργείου μας με το άρθρο 81 του Ν. 4583/2018. Η αποδοχή δωρεάς από το Υπουργείο μας υπεγράφη την 15-1-19. (ΑΔΑ ΨΧΓ146ΜΚ6Π-2ΛΓ).

Σύμφωνα με τα επιτροπικά εντάλματα κατ έτος για την εκτέλεση έργων κ προμηθειών από το Υπουργείο μας στη Δ/νση μας ( ως δευτερεύοντες διατάκτες), διατέθηκε το ποσό των 17000 ευρώ για την επισκευή κ συντήρηση ιδιόκτητων κτιρίων μας.

Κατόπιν αυτού κ ως διαχείριση της Διεύθυνσης μας προβήκαμε σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραδώσουμε το κτίριο της Πύλης, ένα κτίριο από το οποίο μετά την παράδοση του και ολοκλήρωση του το Ελληνικό Δημόσιο θα εξοικονομούσε χρήματα , αφού δεν θα πλήρωνε ενοίκια στον μέχρι σήμερα ιδιοκτήτη του εν λόγω ακινήτου.

Και αξίζει να αναφέρω πως το κτίριο δεν παραδόθηκε ολοκληρωμένο , αφού λόγω έλλειψης χρημάτων δεν κατασκευάστηκαν τα δυο κρατητήρια κ οι αντίστοιχες τουαλέτες. Σε όλο αυτό τον αγώνα για την ολοκλήρωση του έργου συνέβαλαν και αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι οφείλω να τους αναφέρω.

1ον ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής κ Σπηλιόπουλος, ο οποίος ασχολήθηκε με όλες του τις δυνάμεις ώστε να περιέλθουν τα δυο κτίρια στην περιουσία του Υπουργείου μας. Τον νυν Διευθυντή μας κ Νίντο, τον Διοικητή του Οικείου τμήματος, τον υποδιοικητή οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους στον Τοπικό Δήμαρχο κατάφεραν να εξοικονομήσουν ένα σημαντικό ποσό για την ολοκλήρωση επιμέρους εργασιών.

Τον Δήμαρχο κ Μαράβα για την οικονομική ενίσχυση του. Το Σωματείο μας για την οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 750 ευρώ Την κυρία που βοήθησε με οικονομική ενίσχυση για την αγορά κουρτινών.

 Κ πάνω απ´ όλα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου  τους συναδέλφους Νίκο Τζιμόπουλο, Βασίλη Καραλή, ΝίκοΣίμο και Φίλιππο Ζαχαράκη για την μεγάλη τους βοήθεια με την ολοκλήρωση των ελαιοχρωματισμών.

 Τους συναδέλφους του Γραφείου πληροφορικής για την άμεση κ αποτελεσματική βοήθεια τους, ώστε να συνδεθούν τα δίκτυα. Τον Διευθυντή του τεχνικού Τμήματος του ΟΤΕ κ Ρομωσιό για την τεράστια βοήθεια του. Επίσης όλους τους συναδέλφους του Τμήματος για την μεταφορά όλων των δημοσίων αντικειμένων για την άμεση λειτουργία αυτού.

Δείτε επίσης

Εγκρίθηκε η παραχώρηση κτιρίων στην Αστυνομία για τα Α.Τ. Πύλης και Φαρκαδόνας

Στην ίδια κατηγορία