Αρκετοί Τρικαλινοί εμβολιάζονται στο Κ.Υ. Μουζακίου -video-

Ομαλά συνεχίζονται οι εμβολιασμοί

Το τρένο του εμβολιασμού έχει ξεκινήσει, κυλά σε σταθερές ράγες, επιταχύνει και θα επιταχύνει περισσότερο, όσο αυξάνονται οι παραλαβές δόσεων εμβολίων και πληθαίνουν οι πολίτες που εμβολιάζονται με προορισμό την ασφάλεια και την ελευθερία.

 Στην χώρα μας μέχρι  το τέλος Φεβρουαρίου έχουν γίνει συνολικά 885.821 εμβολιασμοί, αλλά μόλις 313.647 έχουν κάνει και τις δυο δόσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr μέχρι την τελευταία μέρα  του  Φεβρουαρίου  στα Τρίκαλα πραγματοποιήθηκαν 11.015 εμβολιασμοί. Να σημειώσουμε εδώ ότι έστω και μια δόση εμβολίου έχουν κάνει 7.379 συμπολίτες, ενώ 3.636 τρικαλινοί έχουν κάνει και τις δυο δόσεις, κυρίως επαγγελματίες της υγείας ή συμπολίτες άνω των 85 ετών

Ο αριθμός αυτός όμως δεν είναι αντιπροσωπευτικός γιατί αρκετοί Τρικαλινοί σπεύδουν να κάνουν το εμβόλιο στο στο Κ.Υ. Μουζακίου, που ανήκει στο νομό Καρδίτσας.

Οι Τρικαλινοί πολίτες που μπορούν να εμβολιαστούν κατά του Covid 19 στο Κ.Υ. Μουζακίου ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 60 έως 64 όπου κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca.

Όπως και να έχει η ροή των εμβολιασμών υπάρχει, όπως και η διάθεση των τρικαλινών να εμβολιαστούν.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι  μετά το καταστροφικό χτύπημα του «Ιανού», που οδήγησε μεταξύ άλλων σε μερική κατάρρευση του Κέντρου Υγείας Μουζακίου,  για την εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και την λειτουργία του ως εμβολιαστικό κέντρο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας μεταφέρθηκε προσωρινά στη Μαθητική Εστία Μουζακίου (Νευροπόλεως 1).

Καιρός: Έρχεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ώρες

Δείτε που θα γίνουν rapid test στα Τρίκαλα όλη την τρέχουσα εβδομάδα

Φρίκη: Τρία αδέλφια στρατιωτικοί από τη Θεσσαλία βίαζαν και κακοποιούσαν επί τρία χρόνια τον 5χρονο γιο του ενός

Συναγερμός στα σχολεία των Τρικάλων

Χρυσομηλιά Τρικάλων: Ας γνωρίσουμε το Χωριό των Πολύτεκνων

Καλαμπάκα «βάφτισε» η NASA περιοχή στον πλανήτη Άρη !!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία