Απαράδεκτες εικόνες σε κεντρικά σημεία των Τρικάλων

Μια βόλτα σε κεντρικά σημεία των Τρικάλων ή προς το…

Μια βόλτα σε κεντρικά σημεία των Τρικάλων ή προς το πάρκο του Αη Γιώργη είναι αρκετή για να καταγράψει κάποιος την κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι πινακίδες σήμανσης.

Πολλές έχουν καταστραφεί και άλλες , ακόμα και αυτές που τοποθετήθηκαν πολύ πρόσφατα, έχουν υποστεί φθορές με μπογιά, αυτοκόλλητα και σπρέι, έχοντας ως αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος και επικίνδυνων καταστάσεων, αφού δεν είναι ορατές για οδηγούς και πεζούς.

Να σημειωθεί ότι η καταστροφή και αλλοίωση πινακίδων σήμανσης αποτελεί παράβαση του ΚΟΚ που προβλέπει διοικητικό πρόστιμο 2000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 12 μήνες.

Το πρόβλημα είναι καταγεγραμμένο εδώ και πολύ καιρό στους αρμόδιους του Δήμου που αναζητούν λύσεις, ώστε να μπει ένα τέλος στο φαινόμενο. Όπως ανέφερε, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Τρικκαίων κα. Βασιλένα Μητσιάδη είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο και η καταστροφή τους μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες.

«Πρέπει να σεβόμαστε τη δημόσια περιουσία» πρόσθεσε. Κατά την κα. Μητσιάδη έχει ήδη εκπονηθεί ένα σχέδιο για τον καθαρισμό τους ή την αντικατάσταση τους, ώστε να μην καταγραφεί κάποιο πρόβλημα στη διέλευση πεζών και οχημάτων.

Στην ίδια κατηγορία