Αναμένουν τον “Μύλο των Ξωτικών” οι Τρικαλινοί ξενοδόχοι

Στη διοργάνωση του 10ου Μύλου των Ξωτικών είναι στραμμένα τα…

Στη διοργάνωση του 10ου Μύλου των Ξωτικών είναι στραμμένα τα βλέμματα των τρικαλινών ξενοδόχων , μετά τις ανακοινώσεις του Δήμου Τρικκαίων και της e- trikala για την διεξαγωγή του μεγαλύτερου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου.

«Είναι πολύ θετικό για εμάς» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Τρικάλων Σωτ΄ήρης Φαμίσης, λέγοντας ότι θα δώσει ανάσα σε έναν κλάδο που πλήρωσε ακριβά την πανδημία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για αυτή την απόφαση.

Παράλληλα, τόνισε ότι αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του 10ου «Μύλου των Ξωτικών», τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να ξεκινήσουν σιγά σιγά να προετοιμάζονται.

«Εικόνα για την κατάσταση που θα επικρατεί σε επίπεδο κρατήσεων θα έχουμε στις αρχές Νοεμβρίου. Ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά» υπογράμμισε ο κ. Φαμίσης.

Να σημειωθεί ότι ο 10ος Μύλος των Ξωτικών θα πραγματοποιηθεί από τις 3 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 6 Ιανουαρίου 2022 και θα έχει ως θέμα  «Ο Θρύλος του Ιππότη των Χριστουγέννων».

Στην ίδια κατηγορία