Αλλάζει τους Αντιδημάρχους του ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Αλλάζει τους Αντιδημάρχους του ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Ποιοι παραμένουν

Στα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν καθήκοντα Αντιδημάρχων, στο πλαίσιο του πρώτου «ανασχηματισμού» της δημοτικής του Αρχής, Παπαστεργίου, για αυτή την τρέχουσα δημαρχιακή θητεία.

Εκπλήξεις δε θα υπάρξουν, αφού τα πρόσωπα που θα πάρουν τη σκυτάλη, γνωρίζουν εξ αρχής ότι θα αναλάβουν καθήκοντα, καθώς όλα είναι ήδη συμφωνημένα. Αλλαγές θα έχουμε λοιπόν στον τομέα των οικονομικών, αφού καθήκοντα Αντιδημάρχου θα αναλάβει ο Δημήτρης Βασταρούχας, στη θέση του Κώστα Ψύχου, κληθείς να φέρει εις πέρας μια δύσκολη περίοδο, αφού ο κορωνοϊός έχει μειώσει κατά πολύ τα έσοδα του Δήμου Τρικκαίων.

Ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια αυτό της Αντιδημαρχίας Πρασίνου & Περιβάλλοντος θ’ αναλάβει ο Γιάννης Οικονόμου, στη θέση του Παναγιώτη Ντιντή. Ο κ. Οικονόμου τοποθετείται σε ένα σημαντικό και δύσκολο πόστο που έχει άμεση σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών.

Αλλαγή σκυτάλης θα έχουμε και στην Αντιδημαρχία Παιδείας –Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων με την Έφη Λεβέντη να επιστρέφει σε γνώριμα για εκείνη λημέρια, στη θέση του Άκη Αναστασίου. Η κα. Λεβέντη είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος Παιδείας –Πολιτισμού & Αθλητισμού στην πρώτη θητεία της δημαρχίας του κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Επίσης, χρέη Αντιδημάρχου στον Β’ Τομέα του Δήμου Τρικκαίων αναλαμβάνει ο Κίμων Αναστασόπουλος, αντικαθιστώντας την κα. Ελένη Πούλιου, ενώ στη θέση του θα παραμείνει ο Αντιδήμαρχος στον Α’ τομέα κ. Βασίλης Κρανιάς, αφού ανέλαβε καθήκοντα, μόλις τον περασμένο Αύγουστο.

Ποιοι παραμένουν

Τέλος, στη θέση τους θα παραμείνουν η Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων κα. Βασιλένα Μητσιάδη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κα. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Ζιώγας.

Το Σάββατο στα Τρίκαλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τέλος εποχής για την γέφυρα του Διαλεχτού

Τα γλέντια εν μέσω πανδημίας είναι για λίγους και «εκλεκτούς» (;)

Εργασίες κλαδέματος και καλλωπισμού στα Τρίκαλα

Έργο ουσίας με καθαρισμό του Αγιαμονιώτη από τον Δ. Τρικκαίων

“Εναλλακτικό καφεδάκι” από τον Τρικαλινό guru των βοτάνων, Άγγελο Ορέστη

Άρχισε να το “στρώνει” στην Κρανιά (φωτο)

Σε μηχανική υποστήριξη η 8χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο

Απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία