Αγανακτισμένη Τρικαλινή που σακατεύτηκε σε νέο έργο του Δήμου!

Αγανακτισμένη Τρικαλινή που …σακατεύτηκε σε νέο έργο του Δήμου!

Έπεσε στην …αυλή πολιτισμού που έχει γίνει αυλή ατυχημάτων και καταγμάτων

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε μια αγανακτισμένη Τρικαλινή, η οποία σακατεύτηκε κυριολεκτικά σε νέο έργο του Δήμου!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην «Αυλή Πολιτισμού» στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, που μόνο πολιτισμό δεν θυμίζει η κατάσταση, όσο κι αν προσπαθούν να δώσουν αυτό τον χαρακτηρισμό οι δημιουργοί της, ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου και η Αντιδήμαρχος Έργων Βασιλένα Μητσιάδη.

Η … Αυλή Πολιτισμού έχει γίνει αυλή ατυχημάτων και καταγμάτων, με τους περαστικούς να κινδυνεύουν να βρεθούν ανά πάσα στιγμή στο οδόστρωμα.

Η χειμερινή περίοδος δε, που διανύουμε, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς η βροχή και η παγωνιά μετατρέπουν το σημείο σε πίστα του πατινάζ και ο ολισθηρός πεζόδρομος έχει προκαλέσει αλλεπάλληλες πτώσεις πεζών και ποδηλάτων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Η αγανακτισμένη ανάρτηση

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της γυναίκας που για κακή της τύχη πέρασε από το σημείο αυτό και σακατεύτηκε στα πόδια, όπως αποδεικνύει περίτρανα και η σχετική φωτογραφία.

Η ίδια μάλιστα μέσα από την ανάρτηση της εφιστά την προσοχή των Τρικαλινών, ώστε να μην έχουν την ίδια «τύχη» με εκείνη.

Την ίδια ώρα, η άτυχη Τρικαλινή πρόσθεσε με ετικέτα τον Δήμαρχο, προκειμένου να του γνωστοποιήσει το πρόβλημα για το νέο έργο του Δήμου (σ.σ. όσο κι αν ο ίδιος προσπαθεί να δείχνει πως ξέρει τι γίνεται την πόλη του).

Αναλυτικά η ανάρτηση της γυναίκας αναφέρει: «Επειδή ζούμε στην χώρα- ανέκδοτο και το δίκιο σου δεν το βρίσκεις, αυτό συνέβη μόλις έβρεξε έξω από το Πνευματικό Κέντρο. Προσοχή, μην περάσετε από εκεί. Δήμαρχε διόρθωσέ το. Εμείς σακατευτήκαμε, δεν χρειάζεται και άλλοι».

Αξίζει να επισημανθεί πως αρκετά είναι τα σημεία – παγίδες στην έξυπνη πόλη της …λακκούβας που πραγματικά θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των πολιτών και έχουν επισημανθεί μέσα από διάφορα ρεπορτάζ του TV10.gr.

Ας ελπίσουμε να λυθούν κάποια στιγμή αυτά τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους Τρικαλινούς και η πόλη να πάρει επί της ουσίας τον τίτλο της έξυπνης και βιώσιμης πόλης.

Δείτε επίσης:

Τρίκαλα: Η «έξυπνη» πόλη …φροντίζει για τους δημότες της (φωτό)

Η άσχημη πλευρά της «έξυπνης» πόλης των Τρικάλων

«Μπάλωσαν» λακκούβες στο Ριζαριό …πριν θρηνήσουμε θύματα (φωτό)

Στην ίδια κατηγορία