Αυξημένη η κίνηση στο κέντρο των Τρικάλων

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στο κέντρο της…

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με τους καταναλωτές να σπεύδουν για τις αγορές των Χριστουγέννων και για το εορταστικό τραπέζι.


Ωστόσο, η κίνηση στην λαϊκή αγορά ήταν υποτονική με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές να κάνουν λόγο για την χειρότερη χρονιά.


Όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικροπωλητών Τρικάλων κ. Νίκος Παπακώστας η πτώση αγγίζει έως και το 70%, με τους καταναλωτές να είναι συγκρατημένοι στις αγορές τους.
Ο κ. Παπακώστας σημείωσε ότι αυτό οφείλεται τόσο στην πανδημία, όσο και στις αυξήσεις σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και πετρέλαιο.


Λίγο καλύτερα είναι τα πράγματα στα εμπορικά καταστήματα, αφού χθες και σήμερα η αγορά κινήθηκε, χωρίς βέβαια να αγγίζει να επιθυμητά αποτελέσματα.


«Τις δύο τελευταίες ημέρες κάτι κινήθηκε και ευελπιστούμε τις επόμενες ημέρες να καλυτερεύσει η κατάσταση» τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας, ενώ υπογράμμισε ότι σε καμία περίπτωση τα εμπορικά καταστήματα δεν άγγιξαν τα επιθυμητά νούμερα, στους τζίρους τους.

Στην ίδια κατηγορία