38χρονος Τρικαλινός έδειχνε σε φίλους του γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης πρώην του

Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο θα κληθεί αύριο Δευτέρα να δώσει…

Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο θα κληθεί αύριο Δευτέρα να δώσει εξηγήσει ένας 38χρονος Τρικαλινός που συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Ο 38χρονος κατηγορείται πως επέδειξε σε τρίτους γυμνές φωτογρα­φίες της 19χρονης πρώην φίλης του.

Η οποία, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, κακώς εμπιστεύτηκε τον 38χρονο και του διέθεσε γυμνές φωτογραφίες της την περίοδο της σχέσης τους, ενώ προχθές εν αγνοία της πρώην, επέδειξε φωτογραφίες της σε τρίτους με το πρώην ζευγάρι να καταλήγει στα δικαστήρια.

Της σύλληψης του 38χρονου προηγήθηκε ωστό­σο ένας καβγάς στο περιθώριο του Φεστιβάλ του Πηνειού. Εκεί όπου φαίνεται ότι ο Τρικαλινός δείχνοντας σε φίλους του τις φωτογραφίες της πρώην του έγινε αντιληπτός από γνωστούς της 19χρονης με αποτέλεσμα να δεχτεί, μεταξύ άλλων επίθεση από τον πατέρα φίλης, να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες και να ακολουθήσουν συλλήψεις. Με την υπόθεση, χωρίς να αλλάζει κάτι επί της ουσίας, να διαχωρίζεται ως προς τα γεγονότα και τα αδικήματα αφού οι συλληφθέντες για την επί­θεση στον 38χρονο αφέθηκαν ελεύθεροι σε αν­τίθεση με τον 38χρονο που οδηγήθηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, για να αφεθεί ελεύθερος λαμβάνοντας προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

ΕΔΕΙΧΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η περίπτωση της 19χρονης Λαρισαίας αποτελεί μια ακόμη από τις αναρίθμητες υποθέσεις όπου πρώην ζευγάρια καταλήγουν στην αστυνομία και στα δικαστήρια, με αφορμή οπτικοακουστικό υλι­κό που για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν, έχει ληφθεί την περίοδο της σχέσης και διατηρείται, συνήθως, στα κινητά τους τηλέφωνα. Μόνο που, όπως απείρως έχει αποδειχθεί, με τη λήξη της σχέσης το υλικό αξιοποιείται για άλλους λόγους που ελέγχονται ποινικά.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 38xpovos που κατά τα καταγγελλόμενα φέρεται να απέκρυψε την αληθινή του ηλικία δηλώνοντας νεότερος, διέθετε στο κινητό του τηλέφωνο γυμνές φωτο­γραφίες που του απέστειλε η 19χρονη με τη συναίνεσή της την περίοδο που είχαν σχέση. Το από­γευμα της περασμένης Πέμπτης ωστόσο και στο περιθώριο του Φεστιβάλ Πηνειού ο 38χρονος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυ­νομία, επέδειξε σε τρίτους γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης χωρίς φυσικά τη συναίνεσή της.

ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΑΤΕΡΑΣ

Για κακή του τύχη ωστόσο η απόφασή του να επιδείξει τις φωτογραφίες έγινε αντιληπτή από φίλους της 19χρονης, με τον 42χρονο πατέρα άλλου κοριτσιού –σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- να επιτίθεται στον 38χρονο και να του προκαλεί σωματικές βλάβες. Φραστικά του επιτέθη­καν επίσης και άλλες τρεις γυναίκες, με τον 38χρονο περασμένα μεσάνυχτα να καταφεύγει στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας υποβάλλοντας μήνυση.

Με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο 42χρονος πατέρας και δύο γυναίκες 47 και 39 ετών, που επι­τέθηκαν φραστικά στον 38χρονο.

Οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή σε αντίθεση με τον 38χρονο που κρατήθηκε και προχθές το μεσημέρι, κατηγορούμενος για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, οδηγήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου.

Δικαστήριο από το οποίο ζήτησε αναβολή μέχρι αύριο Δευτέρα προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)

Στην ίδια κατηγορία