Λαμπερή βάφτιση για Τρικαλινό ζευγάρι και το γιο τους (φωτο)

Ο Γιώργος Χήρας και η Όλγα Ζαρούλα βάπτισαν τον γιο…

Ο Γιώργος Χήρας και η Όλγα Ζαρούλα βάπτισαν τον γιο τους στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Ανταλλαξίμων

Χαρμόσυνο ήταν το απόγευμα του Σαββάτου (5/9) για το γνωστό μπαρίστα της πόλης και την όμορφη και γλυκιά σύζυγό του.

Ο χαριτωμένος «ανδρούλης» του ζευγαριού λάμβανε μέρος στο πρώτο κοσμικό γεγονός της ζωής ενώπιον συγγενών και φίλων της οικογενείας.

Το μυστήριο

Από νωρίς ο νεαρούλης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μοιράζοντας απλόχερα δεκάδες χαμόγελα στους καλεσμένους, διασκεδάζοντας ιδιαίτερα στο κατώφλι του Ναού κάτω από τις θερμές αγκαλιές του αγαπημένου του νονού Λευτέρη Τσαπραλή.

Στην κολυμπήθρα ήρθαν οι εναλλαγές στα συναισθήματα με τα χαμόγελα να διαδέχονται τα δάκρυα που κυλούσαν ποταμάκι από τα ματάκια του.

Ο νεαρός βυθίστηκε τρεις φορές στα νερά της κολυμπήθρας με το νονό να του χαρίζει το όνομα «Δημήτρης».

Συγκίνηση και χαρά

Διάχυτα κυριαρχούσαν η χαρά και η συγκίνηση για τον Γιώργο και την Όλγα κατά την διάρκεια της βάπτισης του γιου τους.

Όσο για τους παππούδες; Τόσο οι γονείς της Όλγας, Δημήτρης Ζαρούλας και Κωνσταντίνα Αδάμου, όσο και η μητέρα του Γιώργου, Ρούλα Ζησοπούλου,  έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.

Μετά το πέρας του μυστηρίου ακολούθησε γλέντι στο σπίτι της οικογένειας με τον μικρό Δημήτρη ως είθισται να κλέβει την παράσταση έχοντας την τιμητική του, ενώ δεν άργησε να ανάψει το κέφι με τον ευτυχή παππού Δημήτρη Ζαρούλα να ανοίγει το χορό κρατώντας στην αγκαλιά του, τον μικρό Δημήτρη.

Το γλέντι απογείωσε ο γνωστός DJ της πόλης Μπίνας Κωνσταντίνος.

Το TV10.gr απευθύνει στους γονείς και στον ανάδοχο τις καλύτερες ευχές για τον νεοφώτιστο και στο μικρό Δημήτρη να είναι γερός και καλότυχος στη ζωή του.

Στην ίδια κατηγορία