Καθυστερούν τα σχολικά γεύματα στα Τρίκαλα

Ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει, η υλοποίηση του προγράμματος των…

Ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει, η υλοποίηση του προγράμματος των σχολικών γευμάτων στα Τρίκαλα, τη ώρα που σε άλλους νομούς μοιράζονται, χωρίς προβλήματα οι μερίδες φαγητού στα παιδιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tv10.gr, η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξε ένσταση επί της διαδικασίας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να έχει «βραχυκυκλώσει» και κανείς δεν ξέρει πότε τελικά θα αρχίσει να εφαρμόζεται. Αυτό γνωστοποίησε ο αν. προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Γιώργος Κωνσταντάκος, λέγοντας ότι δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ακόμα το πρόγραμμα δεν έχει εφαρμοστεί.

Ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθηση πως η διαδικασία της ένστασης δε θα καθυστερήσει και το πρόγραμμα θα αρχίσει να υλοποιείται, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο το 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, στο Δημοτικό Σχολείο Ράξας, στο 9ο, 13ο , 14ο , 16ο, 17ο, 18ο, 20ο, 22ο, 24ο, 25ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, στο Δημοτικό Σχολείο του Γλίνους, του Διαλεκτού, της Μεγάρχης, του Κεφαλόβρυσου, του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, του Παλαιόπυργου και του Ριζώματος.

Στην ίδια κατηγορία