Μπιφτέκια γεμιστά με τυρί

Μπιφτέκια γεμιστά με τυρί

Τα πιο γευστικά μπιφτέκια που έχετε φάει

EXTRA TIP: Τα συγκεκριμένα μπιφτέκια μπορείτε να τα ψήσετε πολύ εύκολα και στο φούρνο στους 210-220°C βαθμούς αέρα για 30-35 λεπτά, γυρίζοντάς τα μια φορά.


Συστατικά

  • 500 γρ. κιμά χοιρινό
  • 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι ξίδι βαλσάμικο
  • ½ φλ. γάλα
  • 1 ½ φλ. ψωμί αλεσμένο
  • ½ φλ. μαϊντανό
  • ¼ φλ. δυόσμο
  • 1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • 1 κουταλάκι πάπρικα
  • ½ κουταλάκι πιπέρι
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 1 αβγό
  • τυρί μοτσαρέλα χοντροτριμμένη

Βήματα

  •  Βήμα 1Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τη μοτσαρέλα σε ένα μεγάλο μπολ. Τα ζυμώνετε να αναμιχθούν καλά. Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να αφήσετε το μίγμα στο ψυγείο για 24 ώρες. Χωρίστε το μίγμα σε οκτώ μέρη. Πάρτε τα 2/3 από το ένα μέρος και το πλάθετε σε μπιφτέκι.
  •  Βήμα 2Φτιάξτε ένα βαθούλωμα στη μέση και βάλτε μια γεμάτη κουταλιά τυρί μοτσαρέλα. Παίρνετε το υπόλοιπο 1/3 από το μίγμα και καλύπτετε το τυρί.
  •  Βήμα 3Κλείστε καλά το μπιφτέκι ώστε να μην τρέξει το τυρί ενώ ψήνετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα 7 μπιφτέκια. Ψήνετε σε δυνατή σχάρα, 8-10 λεπτά περίπου στην κάθε πλευρά.

Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία