Αναστασίου : Ουσιαστικές παρεμβάσεις του Δ. Τρικκαίων στα σχολεία

Αναστασίου : Ουσιαστικές παρεμβάσεις του Δ. Τρικκαίων στα σχολεία

Ο Άκης Αναστασίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης 10

Για τις παρεμβάσεις που έχει υλοποιήσει η δημοτική Αρχή Τρικκαίων στα διδακτήρια του Δήμου, μίλησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ Άκης Αναστασίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης 10.

Μεταξύ αυτών, και η ψηφιακή εφαρμογή Τrikala School Care που έχει τεθεί σε εφαρμογή (η πλατφόρμα βρίσκεται στη διεύθυνση https://school.trikalacity.gr/ ) και είναι διαθέσιμη και ως εφαρμογή (application) στο Google Play Store με την ονομασία Trikala School Care App.

Ο κ. Αναστασίου έκανε λόγο μια καινοτόμα δράση που καταδεικνύει την ανάγκη, αξιοποίησης όλων των ψηφιακών μέσων, ενώ η εφαρμογή είναι εύκολη με αποτέλεσμα να μην έχουν καταγραφεί παράπονα ή προβλήματα.

Στο σύστημα έχουν προεγγραφεί οι βασικές βλάβες και αναγκαίες συντηρήσεις που συνήθως δημιουργούνται στα σχολεία, ανά κατηγορία: Ηλεκτρολογικά, Υδραυλικά, Ελαιοχρωματισμοί, Αύλειος χώρος, Προβλήματα Στέγης, Θέρμανση, Εξοπλισμός προς διάθεση, Γενικά. Παράλληλα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος γνωστοποίησε ότι πολλοί Δήμοι έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Δήμο Τρικκαίων, ζητώντας πληροφορίες και συμβουλές τεχνογνωσίας για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα .

«Είναι θετικό ότι αυτή η εφαρμογή θα αποτελέσει εργαλείο για όλους, αφού θα μπορέσει να λύσει προβλήματα» σημείωσε με έμφαση.

Στέφανος Τσουρβάκας: Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό

Νίκος Παπαϊωάννου: Όλες οι καταγγελίες διαβιβάζονται αμέσως στον εισαγγελέα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία