Βρήκε πάνω από 150 μπάλες του μπόουλινγκ θαμμένες στην αυλή του

Ο 33χρονος, μάλιστα, δημιούργησε και σελίδα στο Facebook για να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τυχόν εξελίξεις και νέα ευρήματα

Έναν αλλόκοτο «θησαυρό» ανακάλυψε ο Ντέιβιντ Όλσον στη βεράντα του σπιτιού του, στο Μίσιγκαν, καθώς βρήκε θαμμένες 150 μπάλες μπόουλινγκ.

θαμμένες μπάλες μπόουλινγκ

Όταν, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης, ο Ντέιβιντ Όλσον γκρέμισε το τσιμεντένιο δάπεδο της βεράντας του, βρήκε θαμμένες στο χώμα πάνω από 150 μπάλες μπόουλινγκ. Όπως λέει ο ίδιος, προτού σπάσει όλη την επιφάνεια, ξεκίνησε με μια τσιμεντένια πλάκα: «Είδα μέσα στο χώμα μια μαυρο-μπλε σφαίρα. Όταν άρχισα να την ξεσκονίζω, συνειδητοποίησα πως επρόκειτο για μπάλα του μπόουλινγκ».  Όταν άρχισε να σκάβει βαθύτερα στο χώμα, αποδείχτηκε πως η μπάλα δεν ήταν μία. Συνολικά ξέθαψε 158 μπάλες του μπόουλινγκ από την αυλή του. 

Στις πρώτες 15 δε, και καθώς δεν είχε ιδέα πώς και γιατί βρίσκονταν εκεί τα αξεσουάρ του αθλήματος, ο Όλσον κάλεσε τον κατασκευαστή που αναγραφόταν πάνω στις μπάλες για να επιβεβαιώσει πως το υλικό τους δεν έκρυβε κινδύνους και δεν ήταν τοξικό. Το μυστήριο παραμένει, για το γιατί και ποιος είχε θάψει τόσες μπάλες και ίσες και περισσότερες στο σημείο. Ο 33χρονος, μάλιστα, δημιούργησε και σελίδα στο Facebook για να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τυχόν εξελίξεις και νέα ευρήματα.

Πηγή:bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Στη Χαβάη δίνουν κατσίκες μέσω λαχειοφόρου αγοράς για να προστατεύσουν εθνικό πάρκο

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία